Tänään on 24.05.2017 20:54 ja nimipäiviään viettävät: Tuukka, Touko ja Alarik. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Kotiliesi: Uunituoreet voisarvet maistuvat aamiaisella ja brunssilla – 5 maukasta ohjetta

Julkaistu: · Päivitetty:

Pähkinäisten pekonisarvien taikinassa yhdistyvät hiivaleipäjauhot, perunasosehiutaleet ja parmesaaniraaste. Taikina kaulitaan pyöreäksi levyksi, joka leikataan tasakokoisiksi kolmioiksi. Taikinapalojen päälle lusikoidaan maukasta cashewpähkinä-pekonitäytettä ennen sarvien muotoilemista. Kymmenen minuutin kuluttua keittiö täyttyy kullanruskeiksi paistuneiden leipomusten viehättävistä aromeista. Ranskalaiset voisarvet ovat brunssiruokaa parhaimmillaan. Croissanteista tulee ihanan lehteviä, kun voita kaulitaan reilusti taikinakerrosten väliin ja taittelumenetelmä toistetaan tarpeeksi monta kertaa. Voisarvet eivät siten ole […] The post Uunituoreet voisarvet maistuvat aamiaisella ja brunssilla – 5 maukasta ohjetta appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: maistua levy leikata kotiliesi keittiö fi juustosarvet croissantit croissant brunssi aamiainen ruokaideat yhdistyä taikina ranskalainen ohje maukas voitaikina voisarvi voisarvet sarvi pekonisarvet omenainen mansikkainen juustosarvi