Tänään on 19.10.2017 17:39 ja nimipäiviään viettävät: Uljas ja Viking. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Belle Époque Wedding Diary: Pirkkaniksi: Kanakeiton jämästä couscous!

Julkaistu: · Päivitetty:

Meillä couscous tehdään aina keiton loppuun. Liemestä tulevat hyvät maut ja sattumat on kuin tehty couscousiin. Ruoan jatkaminen on helppoa. Kiehautus ja suurimot turpoavat 5 minuutissa. Ja tätä ruokaa voi syödä myös vauva.

Avainsanat: vauvaruoka vauva ruoka resepti lastenruoka keittiö couscous arkiruoka arki öljy yrtti voi vinkki viikonloppua viikko vihannes valmis valkosipuli vaihe uusi tässä terveellinen teen tee säästää syötävä syödä syy suola sitruunamehu sisältö sipuli sekoittaa salaisuus ruskea raha helpottaa dl bataatti annos aines aikuinen aika aihe kesäkurpitsa keitto kattila kasvikset kansi kana kaj iso iittala idea henki helppo markku maku maito lähetin luomu lisätä liesi lautanen käsiala kypsä kynsi kuva kuori koko kiehua mauste maustamaton osallistua onko oliiviöljy muutos minuutti pala pakollinen osta punainen porkkana pohja pieni peruna perhe paras