Tänään on 13.12.2017 05:13 ja nimipäiviään viettävät: Seija ja Lucia. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Sillä sipuli: Grillimenu pienin annoksin

Julkaistu: · Päivitetty:

  Toisinaan on kiva rakentaa kotona ihan oman perheen kesken vähän useampisorttisia ruokailukokonaisuuksia. Yhtenä ihanana kesäpäivänä päätimme koostaa sellaisen pääosin grillaten. Etukäteisvalmisteluja piti tehdä toki keittäen ja vatkatenkin, mutta pääkomponentit nousivat pienen pihamme puugrillistä. Menu koottiin pienistä annoksista. Kaikki olivat sopivan täynnä ilman ähkyä jälkiruuan upottua vatsan pohjalle. Aiemmin sous vide kypsennetyt possunribsit otettiin pakkasesta sulamaan, mikä nopeutti toteutusta muutamalla päivällä. Muuten kaikki olikin suht nopea ja helppo valmistaa sekä ajoittaa. Rennolla ranteella mentiin! ALKUKESÄN GRILLIMENU grillattu kampasimpukka, maa-artisokkapyre, tomaatticoncasse halstratut muikut ja tillikastike grillattu purjo ja vuohenjuusto sousvide kypsennetyt, grillatut possunribsit kyssäkaali-omenasalaatti lehtikaalicoleslaw grillattu raparperi ja lakritsimousse Linkitän postauksia ohjeista tähän sitä mukaan kuin niitä naputtelen.

Avainsanat: menu grilli vuohenjuusto vatsa valmistaa raparperi rakentaa päättää päivä purjo pohja pienistä pieni perhe pakkanen ohje nopea muutama maa kyssäkaali kotona helppo grillattu alkukesä