Tänään on 23.02.2018 04:44 ja nimipäiviään viettävät: Aslak ja Bjarne. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Kotiliesi: Äidin sairaudet opettivat Raija Tapion ottamaan vastuuta: ”Elämänvaihe opetti, että sairaudet ovat osa elämää”

Julkaistu: · Päivitetty:

Mistä äidin sairaudessa on kyse, 19-vuotias nuori nainen ihmettelee. Hän janoaa tietoa. Millainen tauti Hodgkinin lymfooma on? Miten sitä hoidetaan? Ylistarolaisen, jokivarteen rakennetun talon pienessä huoneessa on hiljaista, kun tyttö selaa kirjoja. Hän haluaa tietää imusolmukesyövästä kaiken mahdollisen ja lukee lääketieteellisiä teoksia yömyöhään. Opettajana työskentelevän äidin syöpää on yritetty leikata, turhaan. Muut hoidot on aloitettu, […] The post Äidin sairaudet opettivat Raija Tapion ottamaan vastuuta: ”Elämänvaihe opetti, että sairaudet ovat osa elämää” appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: kotiliesi ihmetellä hän huone fi nuori nainen muut millainen mahdollinen leikata uravalinta toimitusjohtaja syöpä sairaus raija tapio perfektionismi laboratoriohoitaja kunnianhimo asenne ammatinvalinta ihmiset ja ilmiöt äiti yrittää vuotias tyttö tietää teos tauti raija opettaa opettaja