Tänään on 18.11.2017 14:13 ja nimipäiviään viettävät: Tenho, Jousia ja Max. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

AKS - Arviointi Kevennys Suositus: Kaura-lapasorsa-muna-nauris-pekoni-persilja-sipuliseos

Julkaistu: · Päivitetty:

Lähde: Alapään Kallen kauniin kokin kookas, kirjavakantinen kansio. Huom! Reseptin käyttö jokaisen omalla vastuulla. - Tätä seosta ei sitten saa sekoitella missään vaiheessa. - Nostetaan kannellinen teflonpannu lieden suurimmalle levylle, joka väännetään ykkösvaihteelle. - Kuoritaan ja viipaloidaan sipulit sekä levitellään pannun pohjalle. - Kun sipuli on kunnolla kuullottunut, lisätään pekonisiivut sipuliviipaleiden päälle. - Otetaan pakkasesta pari palaa joskus aikaisemmin kypsennettyä, vanhan naaraslapasorsan pitkään riippunutta rintaa, sulatetaan mikrossa, paloitellaan pieniksi ja levitellään pekonin päälle. - Jos tuo vaikuttaa jotenkin mauttomalta, niin sitten syödessä lisäillään sinappia ja ketsuppia maun mukaan. - Otetaan eilinen naurisraaste ja kipataan sorsapalojen peitteeksi. - Otetaan eilinen kaurapuuro ja tasoitellaan kanneksi koko roskan ylle. - Lopuksi rikotaan kaiken katteeksi neljä munaa. Kun valkuaiset muuttuvat valkoiseksi, nostetaan pannu pöytään. - Leväytetään kaiken pinnalle runsaasti pieneksi hakattua persiljaa. - Syödään lusikalla savikulhosta, jonka pohjalle on lorautettu reilusti rypsiöljyä. Kaikki suussa tuntuvat luut järsitään ja imeskellään tarkasti ennen niiden lopullista hylkäämistä. PS. Alapään Kalle suosittelee lämpimästi kaikille riistaa, jotta luonnon lihat tulisivat käytetyiksi mahdollisimman tarkasti.

Avainsanat: ruoka riista eläimet ylle valkoinen vaikuttaa vaihe syödä sipuli sinappi seos rypsiöljy rinta rikkoa resepti pöytä pohja persilja pekoni pari pannu palaa pakkanen nostaa neljä nauris muna mikro lähde lusikka lopullinen liha liesi levy koko ketsuppi kaurapuuro kaura kansio kalle alapää