Tänään on 20.06.2018 03:20 ja nimipäiviään viettävät: Into, Inga ja Ingalill. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
KOTONA:

Kirjolohta riisillä

Julkaistu: · Päivitetty:

Suomalaista kirjolohta riisillä Keitä arborioriisi kasvisliemessä n 15 minuuttia 4 1/2 dl kasvislientä ja 2 dl arborioriisiä Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Jätä nahka. Mausta suolaa, currya ja mustapippuria Paista kasvisöljy/voiseoksessa, ensin nahkapuoli alaspäin ja käännä. Nahka poistetaan aterioidessa. Sekoita creme fraiche-kastike . Mausta mustapippuria, sitruunamehua, hienonnettua persiljaa. Sekoita salaatti .  cosmopolitansalaattia suikaloituna, sitruuna-oliiviöljyvinaigrette, puolitettuja viinirypäleitä, viipaloitua kurkkua, suikaloitua suippopaprikaa Salaattiainekset huuhdotaan huolellisesti ennen valmistamista. Metsässä syyskuun 28. päivänä 2010 Olin etsimässä suppilovahveroita.         

Avainsanat: ruoka lohi kalaruoka syyskuu suola sitruunamehu sitruuna salaatti poistaa persilja olin nahka mustapippuri minuutti metsä kääntää kurkku kasvisliemi kastike huolellinen etsiä dl creme


blogivirta.fi