Tänään on 25.02.2018 09:54 ja nimipäiviään viettävät: Tuija, Tuire ja Jessica. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Kotiliesi: Euraan kuuluvassa Paneliassa touhutaan yhteiseksi hyväksi: ”Hyvä pöhinä syntyy siitä, että ihmiset haluavat vaikuttaa siihen, millaisessa paikassa asuvat”

Julkaistu: · Päivitetty:

Kunhan se näyttää siltä, että se olisi siinä aina ollut. Panelian seuratalolla kotiseutuyhdistyksen puuhaväki luo katseita vanhaan kahvilan tiskiin. Mitä sille pitää ja kannattaa tehdä, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin? Nyt sen pinta on käytöstä kulahtanut ja korkeuttakin on liikaa. Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtajan Mikko Tolvin luonnehdinta kunnostustöiden suuntaviivoista pätee koko kylään. Nykyään Euraan kuuluva 1600 asukkaan […] The post Euraan kuuluvassa Paneliassa touhutaan yhteiseksi hyväksi: ”Hyvä pöhinä syntyy siitä, että ihmiset haluavat vaikuttaa siihen, millaisessa paikassa asuvat” appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: fi kahvila koko kotiliesi kuulua kylä mikko mitä näyttää pinta pitää puheenjohtaja vaikuttaa ihmiset ja ilmiöt kotiseuturakkaus maalaiselämää maalla maalla-lehti panelia suomen ihanin kylä