Tänään on 23.10.2017 18:21 ja nimipäiviään viettävät: Severi, Severin ja Sren. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

KOTONA: Kermainen saksanhirvikäristys

Julkaistu: · Päivitetty:

 Saksanhirvikäristys valmistui pakastetusta saksanhirvenlihalastuista. Kylmänen on säilönyt lastut pakasteeksi. Tämä riistaliha sopii hyvin pakasteeksi, valmistaminen on helppoa ja lopputulos hyvä. Resepti on pakastepussista, mutta muutamia omia lisäyksiä tein ohjeeseen. Kermainen saksanhirvikäristys  600 g käristyslihaa 50 g voi/kasvisrasvaseosta 1 isohko sipuli pienittynä 3 dl lihalientä  2 dl ruokakermaa 10% 1 tl suolaa, 2 tl mustapippuria rouheena, 2 tl paprikajauhetta Kuumenna voi/kasvisrasva kasarissa. Lisää pienitty sipuli. Kuullota sipuli. Lisää käristysliha pienissä erissä. Lisää mausteet. Anna lihan ruskistua vähän. Lisää kiehuva lihaliemi ja ruokakerma. Hauduta kannen alla noin 20-30 minuuttia Tarkista maku. Lisää annokseen lisukkeeksi perunamuusi, salaatti ja puolukkahillo.   Kannattaa kokeilla. Saksanhirvi on hyvää riistaruokaa.

Avainsanat: dl kansi kermainen kokeilla kuumenna liha lisuke lopputulos maku mauste minuutti mustapippuri ohje paprikajauhe pieni resepti ruokakerma salaatti sipuli suola valmistaminen food/foodlover/ resepti/reseptit liharuoka riistaruuat ruoka