Tänään on 21.11.2017 23:25 ja nimipäiväänsä viettää: Hilma. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

KOTONA: Broilerin perhosfileet uunissa

Julkaistu: · Päivitetty:

Broilerin perhosfileet valmistuivat näppärästi uunissa. Perhosfileet oli avattu, ripotin mausteet sisään ja suljin fileet. Lopuksi päälle samoin mausteita ja voi/kasvisrasvaa ja uuniin. Lisukkeiksi sopivat porkkanat uunissa, riisi ja hunajamelonisalaatti.     Broilerin perhosfileet uunissa  2:lle   2 kpl avattua perhosfilettä (jyväbroileria) 1 klementiinin kuoriraaste ja mehu (sitruunakin käy) suolaa, mustapippuria, broilerimaustetta 3 rkl voi/kasvisrasvaseosta Becel Ripota avoimille fileille hyvin pestyn klementiinin raaste ja mehu, ripottele fileille suolaa, mustapippuria ja broilerimaustetta. Sulje fileet. ripota päälle broilerimaustetta ja voitele fileet voi/kasvisrasvalla. Nosta uunivuokaan. Kypsennä uunin 225-asteessa n 20 minuuttia. Vuokaan valunut voi/kasvisrasva käy kastikkeeksi. Kypsennä uunissa paloitellut porkkanat  lisää mustapippuria ja rypsiöljyä Kypsennä lisukkeeksi  arborioriisi. Sekoita salaatti Pehmeää friseesalaattia,  klementtiinimehu/oliiviöljykastike, klementiini paloina ja hunajamelonia ripaus mustapippuria   Hedelmäinen salaatti sopi hyvin broileriruualle

Avainsanat: ruoka liharuoka food/foodlover/ resepti/reseptit broileriruoka vuoka voitele valmistua uunivuoka uuni suola salaatti rypsiöljy riisi raaste porkkana pehmeä mustapippuri minuutti mehu mauste lisuke kuoriraaste hedelmäinen file broileri avaa