Tänään on 17.12.2017 13:55 ja nimipäiviään viettävät: Raakel ja Rakel. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Molekyyligastronomia-blogi: MIELUISIA MUTAATIOITA MUMMONKURKUSTA

Julkaistu: · Päivitetty:

Miten uudet ruokalajit syntyvät?   Poimitaanko ne ihan vain sattumanvaraisesti – “out of the blue” – saatavilla olevista raaka-aineista, vai noudatammeko jotakin systemaattista kehityspolkua uuden luomisessa? Osa ruokalajeista on varmuudella “kotoperäisiä” eli ne on “keksitty” paikallisesti, mutta valtaosa taitaa olla lainatavaraa naapurista tai vähän kauempaa. Suomi on todellinen fuusiokeittiö, jossa on vaikutteita jokaisesta ilmansuunnasta.  Esimerkiksi supisuomalainen […]

Avainsanat: mg-klubi eli kuukauden kolmas maanantai mausteet, suola ja etikka varmuus valtaosa vaikute todellinen suomi raaka esimerkki aine