Tänään on 19.10.2018 11:54 ja nimipäiviään viettävät: Uljas ja Viking. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Molekyyligastronomia-blogi:

MIELUISIA MUTAATIOITA MUMMONKURKUSTA

Julkaistu: · Päivitetty:

Miten uudet ruokalajit syntyvät?   Poimitaanko ne ihan vain sattumanvaraisesti – “out of the blue” – saatavilla olevista raaka-aineista, vai noudatammeko jotakin systemaattista kehityspolkua uuden luomisessa? Osa ruokalajeista on varmuudella “kotoperäisiä” eli ne on “keksitty” paikallisesti, mutta valtaosa taitaa olla lainatavaraa naapurista tai vähän kauempaa. Suomi on todellinen fuusiokeittiö, jossa on vaikutteita jokaisesta ilmansuunnasta.  Esimerkiksi supisuomalainen […]

Avainsanat: varmuus valtaosa vaikute todellinen suomi raaka esimerkki aine


blogivirta.fi