Tänään on 15.12.2017 19:54 ja nimipäiviään viettävät: Heimo ja Sverker. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Kotiliesi: 10 vinkkiä Suomi 100 -juhlaan – parhaat riistaohjeet ja klassikot! Nyt hurmaavat mummon lusikkaleivät

Julkaistu: · Päivitetty:

Poroa ja hirveä juhlapöytään Kokkaavan isin ruokablogissa otetaan Suomi 100 -juhlat vastaan valmistamalla poroa. Poron sisäfilee tarjoillaan kukkakaalin kera. ”Poron sisäfilee on aivan uskomaton raaka-aine ja omasta mielestäni yksi maailman parhaimmista lihoista. Valmistus on helppoa ja nopeaa, joten aterian teon yhteydessä kannattaa sen paistaminen jättää viimeiseksi. Kukkakaali on myös valtavan hyvä raaka-aine, jota ei aina […] The post 10 vinkkiä Suomi 100 -juhlaan – parhaat riistaohjeet ja klassikot! Nyt hurmaavat mummon lusikkaleivät appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: suomi 100 suomen lippu ruokabloggaajat poron paisti poron filee napue gin -kakku mustikkapiirakka mustikkabrownie lusikkaleivät kotiliesi kalakeitto kääretorttu juhlaruokaa hirvipaisti haukimuhennos ruokaideat viimeiseksi valmistus uskomaton tarjoilla suomi raaka poro nopea mummo lusikkaleipä kukkakaali jättää juhla juhlapöytä isä fi ateria aine