Tänään on 20.09.2018 06:13 ja nimipäiviään viettävät: Varpu, Vaula ja Erna. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Omat Eväät:

Pekoni-kukkakaalilisuke

Julkaistu: · Päivitetty:

Puoli pakettia pekonia Pieni kukkakaali Siivoa kukkakaali ja leikkaa se suupaloiksi. Keitä vesitilkkasessa puolikypsäksi ja valuta vedet pois. Suikaloi puoli pakettia pekonia (tai käytä valmiiksi suikaloitua) Paista pekoni kullanruskeaksi. Lisää puolikypsät kukkakaalit ja kääntele muutama minuutti paistinpannussa niin että seos kuumenee kokonaan.  Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

Avainsanat: pekoni kukkakaali karppi kaalit vesi suola puoli pippuri pieni paketti muutama minuutti


blogivirta.fi