Tänään on 19.01.2018 21:28 ja nimipäiviään viettävät: Heikki, Henrik, Henri, Henrikki, Henry, Henrika ja Henrietta. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Omat Eväät: Kermainen savulohi-kukkakaalivuoka

Julkaistu: · Päivitetty:

1 pieni kukkakaali 2 sipulia voita 200 g savulohta (minä käytin lämminsavustettua) 200 g raejuustoa (Rainbow pienirakeista) 4 munaa puoli desiä silputtua tilliä suolaa, pippuria purkki rasvaista kermaviiliä Siisti ja lohko kukkakaali. Jauha se yleiskoneessa "riisiksi". Silppua sipulit ja kuullota niitä voissa vähän aikaa. Lisää kukkakaaliriisi ja desi vettä. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia. Jätä jäähtymään vähäksi aikaa. Leikkaa savulohi palasiksi tai muussaa se haarukalla. Sekoita kala, raejuusto, munat, tilli, suola ja pippuri kulhossa. Lisää kermaviili ja jäähtynyt kukkakaali. Jos käytät isorakeista raejuustoa, jossa on paljon nestettä,  valuta se ensin kuivaksi kahvinsuodattimessa, jotta ruuasta ei tule liian vetistä. Sekoita ainekset hyvin ja kaada uunivuokaan. Paista 175 asteessa 45 minuuttia.

Avainsanat: uunivuoka raejuusto kukkakaali karppi kananmuna kala kaalit tilli suola sipuli silppu siisti ruoka purkki puoli pippuri pieni neste muna minuutti lohko kuhlo kermaviili kermainen kansi hautua haarukka