Tänään on 18.09.2018 17:06 ja nimipäiviään viettävät: Tyyne, Tytti, Tyyni ja Pamela. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Hallatar herkut:

Toskapiirakkaa pellillinen (G)

Julkaistu: · Päivitetty:

Toskapiirakka (pellillinen) 6 kananmunaa 4 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 7,5dl gluteenittomia jauhoja 3 tl leivinjauhetta 2 dl maitoa 300 g voita sulatettuna kuorrutus: 150g voita 200 g mantelilastuja 3 dl sokeria 1 dl kermaa 2 rkl gluteenittomia jauhoja 1 tl vaniljasokeria Vaahdota munat ja sokerit. Lisää glut.jauho- leivinjauheseos, maito ja voisula kevyesti sekoittaen. Kaada taikina voidellulle leivinpaperille syväreunaiseen peltiin. Paista pohjaa 200 asteessa 20 minuuttia.  Kiehauta sillaikaa kuorrutusainekset paksupohjaisessa kattilassa. Levitä ne heti puolikypsän pohjan päälle. Paista viellä 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Alkuperäinen ohje napattu joskus lehdestä   ja muokattu gluteenittomaksi (Jos teet vain irtopohjavuoallisen toscapiirasta, = Toscakakku, vähennä kaikki ainekset puolella!  Kuva on sellaisesta versiosta. ) 

Avainsanat: kuorrutus vaahto teet taikina sokeri sekoittaen ruskea pohja pinta ohje muokata minuutti maito leivinpaperi leivinjauhe lehti kuva kiehauttaa kerma kattila kananmuna jauhot toska tosca gluteeniton voisula vaniljasokeri jauho dl alkuperäinen aines


blogivirta.fi