Tänään on 26.05.2018 01:26 ja nimipäiviään viettävät: Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina, Mimmi ja Vilhelmina. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Kotiliesi:

Made on talven sesonkiruokaa – näin käsittelet sen oikein

Julkaistu: · Päivitetty:

Mateen kalttaaminen Mateen kudosrakenne on heikko, joten sen käsittely on tehtävä varoen. Pehmeä nahka on limakerroksen peittämä ja jotta saat kalasta paremman otteen, kannattaa pinta ennen käsittelyä pyyhkiä paperilla. Mateen nylkeminen aloitetaan tekemällä veitsellä poikittainen viilto kalan niskaan. Päätä ei ole tarkoitus katkaista, joten kevyt, juuri nahan lävistävä viilto riittää. Ota nahasta kiinni ja irrota […] The post Made on talven sesonkiruokaa – näin käsittelet sen oikein appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: madekeitto made kalakeitto ruokaideat ruoka veitsi tehtävä tarkoitus talvi pyyhkiä pinta pehmeä paperi niska nahka käsitellä käsittely kotiliesi kevyt katkaista kala heikko fi