Tänään on 22.02.2018 00:42 ja nimipäiviään viettävät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hildur ja Hilda. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Kotiliesi: Pekonin verran parempaa – paahda pastaan, risottoon, salaattiin ja piirakkaan

Julkaistu: · Päivitetty:

Pekonin voi paahtaa joko pannulla tai uunissa. Jos haluat pekonistasi rapeaa mahdollisimman nopeasti, aseta pekonit kylmälle paistinpannulle ilman rasvaa ja käännä lämpö päälle. Paahda pekoneita keskilämmöllä, kunnes ne rapeutuvat ja siirrä ne sitten talouspaperi päälle valumaan ylimääräiset rasvat pois. Jos haluat rapeaa pekonia ilman käryä, levitä viipaleet leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paahda niitä 200-asteisessa uunissa […] The post Pekonin verran parempaa – paahda pastaan, risottoon, salaattiin ja piirakkaan appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: kotiliesi keskilämpö fi aste aseta paahtaa lämpö leivinpaperi kääntää suolaiset piirakat suolaiset leivonnaiset salaatti risotto pekoni pasta pancetta ruokaideat ruoka voi uuni talouspaperi rasva pannu