Tänään on 15.08.2018 04:54 ja nimipäiviään viettävät: Marjatta, Marja, Jaana, Marjo, Marita, Marjut, Marjanne, Maritta, Marjaana, Marjukka, Marjanna ja Marlene. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Kotiliesi:

Tunnista kypsä mango – helpoin tapa kuoria ja paloitella mango on yllättävän yksinkertainen

Julkaistu: · Päivitetty:

Mango sopii hyvin esimerkiksi smoothieihin, mehuihin, juustokakkuihin ja hedelmäsalaatteihin. Jälkiruokiin ja makeisiin leivonnaisiin se antaa oivan lisän. Mangoa voi käyttää myös salsoissa ja aasialaisissa ruoissa. Väli-Amerikasta tuotujen mangojen satokausi on marraskuusta helmikuuhun. Etelä-Amerikasta tuodut mangot ovat sesongissa toukokuuhun asti. Tunnista kypsä mango Mango on kypsä, kun se antaa periksi painettaessa. Kypsän mangon makea tuoksu muistuttaa […] The post Tunnista kypsä mango – helpoin tapa kuoria ja paloitella mango on yllättävän yksinkertainen appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: sesonki satokausi paloittelu mango kuoriminen hedelmä ruokaideat yksinkertainen voi tuoksu tapa paloitella oiva marraskuu makea käyttää kypsä kotiliesi helppo fi etelä esimerkki antaa amerikka


blogivirta.fi