Tänään on 27.05.2018 11:00 ja nimipäiviään viettävät: Ritva ja Ingeborg. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Katan köksänvihko:

Katkarapu-nuudeliwok

Julkaistu: · Päivitetty:

Siskon kanssa haluttiin testata jotain uutta ruokaa ja aloimme selata keittokirjoja läpi. Ja kyllä niin keittokirjoja löytyy ja silti tehdään niistä niin harvoin ruokia. Siksi on aina välillä mukavaa testata, jotain uutta reseptiä ja maistaa uusia makuja. Sisko sitten löysi tämän ohjeen eräästä kirjasta ja päätimme sitä testata vaikka emme mitään wokki-ruokien ylimpiä ystäviä olekaan. Tähän ruokaan emme kuitenkaan pettyneet, sillä tämä on super hyvää ja nousi heti lempiruokieni aateliin. Tärkeimmät kriteerini arkiruoalle ovat helppous, nopeus ja loistava maku ja tässä yhdistyvät nämä kaikki. 2 dl sipulikuutioita (pakaste) 1 pss wok-vihanneksia (testasimme siskon kanssa Malaysia, toimi loistavasti!) 2 rkl oliiviöljyä 2.5 dl ruokakermaa 1.5 rkl Touch of taste kalafondia 0.5 rkl chilikastiketta 0.25 tl cayennepippuria 350g katkarapuja 1-2 dl cashewpähkinöitä 200g nuudeleita  Paahda cashewpähkinät pannulla öljyssä, kunnes niiden pinta ruskistuu, laita ne hetkeksi sivuun odottamaan. Kuullota pannulla sipuli ja wokkivihannekset. Lisää ruokakerma, fondi, chilikastike ja pippuri. Anna kiehua. Lisää sulatetut katkaravut ja paahdetut pähkinät. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja  sekoita ne katkarapukastikkeen joukkoon. Nauti!

Avainsanat: paahdettu oliiviöljy ohje odottaa nuudeli nopeus malaysia maku maistaa kirja kiehua katkarapu haluta dl öljy ystävä yhdistyä wokki wok vihannes tässä touch testata taste super sisko sipuli ruoka ruokakerma resepti päättää pähkinä pss pippuri pinta pannu pakkaus