Tänään on 22.09.2018 05:56 ja nimipäiviään viettävät: Mauri, Muritz ja Moritz. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Kotiliesi:

Leivinjauhe ja ruokasooda tutuiksi – näin käytät niitä oikein!

Julkaistu: · Päivitetty:

Sekä ruokasooda että leivinjauhe ovat kemiallisia kohotusaineita, jotka tekevät leivonnaisista kuohkeita ja ilmavia. Ruokasooda on natriumbikarbonaattia (E 500), ja leivinjauhe puolestaan koostuu natriumbikarbonaatista, natriumpyrofosfaatista (E 450) sekä tärkkelyksestä. Mittaa huolella ja sekoita ensin jauhoihin Sekä leivinjauhe että ruokasooda lisätään taikinaan jauhoihin sekoitettuna. Leivinjauhetta käytetään teelusikallinen ja ruokasoodaa puoli teelusikallista kahta jauhodesilitraa kohden. Mittaamisessa tulee olla […] The post Leivinjauhe ja ruokasooda tutuiksi – näin käytät niitä oikein! appeared first on Kotiliesi.fi .

Avainsanat: teeleivät skonsit ruokasooda pikkuleivät piirakka muffinit mokkapalat leivonta leivokset leivinjauhe keksit blondie ruokaideat ruoka taikina puoli kotiliesi huoli fi


blogivirta.fi