Tänään on 17.10.2018 12:12 ja nimipäiviään viettävät: Saana, Saini ja Saga. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Sillä sipuli:

Pintxo tonnikalasta

Julkaistu: · Päivitetty:

Tämä on tonnikalaleipänen on mukaelma San Sebastianin reissulla nautitusta pintxosta. Raaka-aineina ei kotona Nummelassa voi olla niitä paikallisia herkkuja, mutta meidän kaupoistammekin löytyvät raaka-aineet passaavat hyvin. Tonnikalassa olemme tarkkoja että se on kestävän kalastuksen mukainen eli MSC-merkillä merkittyä . Tonnikalan mukaan sekoitetaan majoneesia, joka kivasti pehmentää ja pyöristää makua. Pienityt sipulit tuovat pikkiriikkistä rousketta ja jalapenosiivut luonnetta. Helppoudessaan tämä pintxo on todella hyvää! Tonnikalaseoksen voi tehdä etukäteen valmiiksi ja lisätä vasta hiukan ennen tarjoilua patonkisiivujen päälle. Meillä tonnikalapintxoja tarjottiin taannoin osana espanjalaista illallista .  Kalatahnan riittävyys riippuu paljon siitä miten paksun tonnikalatahnan leivän ylle haluat. Tässä ohjeistettu riittää ainakin kymmenen patonkipalan ylle kuvan osoittama määrä. PINTXO TONNIKALASTA 1 purkki tonnikalaa pieni sipuli 1 rkl majoneesia ½ rkl sitruunamehua mustapippuria suolaa säilöttyjä jalapenoja Poista jalapenoista siemenet. Siivuta ne pitkittäin. Laita tonnikala purkkiin ja pieni rakennetta vielä haarukalla. Silppua sipuli ihan pieneksi. Yhdistä tonnikala, sipuli, majoneesi ja sitruunamehu. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Avainsanat: tapas suupala nopeasti *kala ylle voi tässä tonnikala tarjota tarjoilu suola sitruunamehu sipuli silppu siemen rakenne raaka purkki pieni paikallinen nummela mustapippuri maku majoneesi luonne lisätä leipä kuva kotona kestävä kalastus illallinen haarukka aine


blogivirta.fi