Tänään on 25.02.2018 19:47 ja nimipäiviään viettävät: Tuija, Tuire ja Jessica. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Hae blogeista

li-arrow.gif Hae uutisista sanalle dan steinbock


Kemppinen -

Onko perustetta puolustella huonosti kirjoitettua amerikkalaista roskaa? On. Luin uutuuden ”alku”. Pidin siitä. Mieleeni tulivat Valittujen Palojen tiivistetyt kirjat (condensed books), joiden alkuperä on lehden ”Kuukauden kirja”. Luin niitä ahneesti koululaisena. Tutustuin sitten Valittujen Palojen henkilökuntaan. Ihmiset olivat hyvin ammattitaitoisia, ystävällisiä ja asiallisia. Kille Palmunen oli ystäväni; hän kuoli varsin nuorena. Kille oli vaitonainen taustastaan. Hän...

Mamilda -

Taloyhtiömme roskakatokseen oli joku tyhjentänyt kirjahyllynsä :( Mieli olisi tehnyt pelastaa kaikki kirjat, mutta otin vain pari pokkaria luettavakseni ja tämä on niistä toinen. Olen lukenut Meteoriitin muistaakseni heti, kun se oli julkaistu, mutta en muistanut kirjan tapahtumista paljoakaan. Tarina on ehkä monelle tuttu: NASA on löytänyt napajäätiköltä meteoriitin, joka sisältää maapallon ulkopuolisia fossiileja ja tätä tutkimaan on kutsuttu eri alojen asiantuntijoita...

Mervi's Book reviews -

The second book in the Gateways to Alissia series where a stage magician from our modern world travels to a world where magic actually works! Publication year: 2017 Format: ebook Page count: 317 Publisher: Harper Voyager I got an eARC from the publisher. Thanks! I thoroughly enjoyed the first book in this series, the Rogue […]

Kulttuuri kukoistaa -

Dan Brown Suomessa! Olihan tämä nähtävä: jos kaveri on myynyt yli 200 miljoonaa kirjaa, kiinnostaa jo ilmiönä. Millainen työ ja tekijä sen takana on? Kustantajan  videokutsu  vuosien maanittelun jälkeen lopulta tehosi: Brown totesi, ettei tälle kerta kaikkiaan voinut sanoa ei. Hipsin Messukeskuksen suureen saliin 1199:n muun katsojan kanssa VIP-lukijalappu päheästi kaulassa. Valtava, täpötäysi tila herätti lievää ahdistusta, joten istahdin turvallisesti lähelle ovea. Mutta...

silvas -

P1: en utmattad, tårögd Silva från FM i våras då jag kom andra i Solo. Bilden får mig att minnas varför jag dansar och hur mycket jag älskar det. Jag hade dansat hela dan och när vi fick priserna i solo bröt jag ihop rusa ja till omklädningsrummet och grät hysteriskt, skrattade och blev kramad av alla i en halvtimme, det var en helt otroligt. Sen for vi till vårt hotellrum, drack skumppa ur pokalen och festade hela natten. Har alldrig varit så lycklig. Skall springa iväg till...

Mervi's Book reviews -

The third and final book in the Gateways to Alissia fantasy series. I got an eARC from the publisher. Thanks! Publication year: 2018 February Format: ebook Publisher: Harper Voyager Impulse Page count: 352 on Goodreads A small amount of time has passed since the end of the previous book, the Island Deception. The stage magician […]

Missing Mist -

Kemarin, tepatnya tanggal 29 April 2012 dimana semua peserta AFS tahun ini ngerasain dagdigdug yang amat sangat, tak terkecuali aku. Bayangin deh, chapter Bandung yang jumlah pesertanya 500+ harus saling bersaing buat dapetin cita-cita yang sama! :) Oke. Semua peserta harus dateng jam 7, yaa ngaretnya sih setengah delapan. Kita disuruh daftar ulang di SMAN 3 Bandung, tempat seleksi 1 berlangsung. Sebenernya sih sama SMAN1 Ciamis juga, karena banyaknya jumlah peserta chapter Bandung jadi diadain...

sph -

Ever since my change of job last summer and the fact that the new work resides physically quite far away has naturally changed my commuting routines completely; No more bus or train rides to the city center and back, usually with magazines and books to read and music and podcasts in my ears. No more handy time off both work and home for personal notes in journal, or emails. Now it has been roughly one hour car trip one way every day, only occasionally broken with days on the train. As the...

Missing Mist -

lokasi di XI IPA 1, kelasku tercinta. pukul 12.40 lebih (telat semua). sebanyak 28 orang dari peserta intensif jerman ikut seleksi olimpiade. yaa sebenernya siapa yang ga mau sih ke Jerman lewat jalur prestasi. udah gratis, ga nyusahin ortu, karena usaha sendiri lagi. mana di Jermannya cuma main-main aja. siapa yang ga mau cobah.. ya walaupun dengan syarat harus ikut intensif almost everyday dan tentunya harus menang olimpiade nasional. seleksi dimulai. aku duduk di jajaran pojok kedua dari...

Lost You In Helsinki -

obat herpes antibiotik - Untuk anda yang menderita penyakit herpes yang disebabkan karena virus kini tersedia pengobatan menggunakan obat herbal dari  De Nature  untuk cara alami menyembuhkan penyakit herpes yang aman  tanpa efek samping. Pengobatan herpes dengan obat herbal ini dapat membunuh virus penyebab herpes dan menghilangkan bekas  herpes dengan cepat Pengertian Penyakit Herpes Herpes adalah penyakit menular seksual (PMS) yang disebabkan oleh virus herpes simpleks (HSV). Ada...

Lost You In Helsinki -

obat herpes bumil - Penyebab Herpes berbeda, tergantung dari jenis penyakit Herpesnya. Untuk Herpes Genetalis biasanya disebabkan oleh Virus Herpes Simpleks, sedangkan untuk jenis Herpes Zoster biasanya disebabkan oleh virus Varicella zoster, yaitu virus yang juga menyebabkan cacar air. Gejala Penyakit Herpes Secara umum tanda maupun gejala penyakit herpes ini adalah : demam, menggigil, sesak napas, nyeri persendian, ada bintik merah pada kulit yang akhirnya membentuk sebuah gelembung cair...

Matti Mattila -

Matti Mattila kirjoittaa verkkopäiväkirjassaan tarinoita taivaanrannalta

Light Scrape -

Web 1 Web 2 Web 3 The photographs were taken on August 14th at Sipoonkorpi National Park. A bee hit a spiderweb, struggled across it to get away, and escaped. This took less than a minute. (Posting title is from the poem Aja by Steely Dan.) Posted by Juha Haataja at http://lightscrape.blogspot.com/

Missing Mist -

*esoknya di sekolah* "Ca, kalau kamu gak keterima seleksi gimana?" Ica berpikir sebentar, lalu menjawab mantap. "Gak apa-apa." Aku sedikit heran dengan jawabannya. Setahuku, Ica lah yang paling semangat berbahasa Jerman. Melihat wajahku yang menyiratkan keheranan, Ica tertawa. "Kenapa Zi? iya aku gak apa-apa. Kata Ust. Yusuf Mansyur, kalau kita belajar suatu bahasa insyaallah Allah manggil kita ke negara pemilik bahasa tersebut . Ya kalau gak keterima seleksi olim, mungkin aja ada rencana lain...

Mopsi postikortissa -

Cinque Terren jälkeen jatkoin junalla itsekseni Nizzaan. Vaihdoin junaa Genovassa, ja ilahduin rautatieasemalla, kun eräs aseman kirjakauppa mainosti myyvänsä myös englanninkielisiä kirjoja. Vaikka Jane Austenin Northanger Abbey onkin hyvä, olin lukenut sen siinä vaiheessa jo useamman kerran putkeen, joten alkoi jo tehdä mieli jotain muuta lukemista. Menin siis tutustumaan pikaisesti ennen seuraavan junan lähtöä kirjakaupan valikoimiin. Sieltä löytyikin oikein useampi eri teos...

taskupari -

Harringtonin kirjojen kahlaaminen herätti uudelleen kiinnostuksen pelata turnauksia. Aiemmin olin pelaillut vain noita freerolleja, joissa suurin osa pelaajista räiskii ihan miten sattuu. Oma pelaamisenikin oli vähän samanlaista. Vaikka pyrinkin pelaamaan omasta mielestäni ihan järkevästi (ja aina silloin tällöin pääsinkin rahoille asti) , ei minulla ollut tarkkaa käsitystä siitä, miten eri vaiheissa turnausta tulisi pelata ja kuinka omaa peliä tulisi sovittaa erilaisiin...

taskupari -

Pelailin hieman huolimattomasti Ladilla noiden bonusten perässä. Tarvittava määrä rakekäsiä tuli kyllä helposti täyteen muutamassa päivässä ja bonukset napsahtivat tilille. Ilman bonuksia olisinkin mennyt ihan alamäkeä. Satasen rolli kutistui 88 dollariin. Bonusten kanssa sijoitus kasvoi kuitenkin 188 dollariin, minkä nostinkin saman tien pois Ladbrokesilta. Ladbrokes lähetti myös pokeri-DVD:n jonka tarkoitus on kai opastaa alkuun nettipokerissa. Aika perusjuttuja, voisin...

piece of clothing dreams -

Hari ini akan saya persembahkan game defense atau game strategy bertahan. Di sebuah desa yang aman dan tenteram, tak lama lagi akan terusik dengan kedatangan tamu-tamu yang tdk diundang dari wilayah sebelah. Siapa para tamu yang akan membuat suasana tak nyaman itu? Pastinya akan membuat keributan dan kesengsaraan.Sebelum para pengusik mengganggu kenyamanan warga, hadanglah mereka di perbatasan

piece of clothing dreams -

Si panda mendapatkan sebuah telur besar, setelah ditunggu beberapa waktu, akhirnya menetas dan keluarlah seekor kura-kura kecil yang imut dan lucu. Anda sebagai Dr. Panda, ditugaskan untuk merewat dan menjaga baik-baik anak kura-kura ini. Di dalam rumah dengan dekorasi playground, memudahkan anda untuk merawat si bayi ini.Taman bermain di dalam rumah pohon sangat lengkap, jaga ia saat bermain

piece of clothing dreams -

Banyak developer yang selalu mempromosikan game yang mereka buat sebagai game penuh nostalgia, padahal yang mereka jual hanyalah grafis pixel art dan musik chiptunes 8-bit saja. Begitu membicarakan gameplay dan aspek-aspek lainnya … yah jangan berharap banyak kamu dapat bernostalgia seperti yang dijanjikan. Tapi hal ini berbeda dengan Shovel Knight. Dari awal game ini dinyalakan dan logo




piece of clothing dreams -

Salah satu video game paling populer Disney adalah permainan video The Lion King. Hal ini didasarkan pada film animasi terkenal oleh Disney dengan Virgin interaktif sebagai penerbit kembali pada tahun 1994. Kemudian dirilis oleh SNES Game Boy, PC, SPN, Amiga, Sega Mega Drive / kejadian, Master System dan Game Gear. The Lion King adalah sisi-bergulir permainan platform yang Anda dapat mengontrol

piece of clothing dreams -

Sparta adalah negara kecil yang berhubungan erat dengan bangsa Yunani. Penduduknya sangat makmur karena dipimpin oleh raja yang sangat bijaksana dan tangguh, baik dalam memimpin kerejaan maupun dalam memimpin peperangan secara langsung. Di dalam pasukan pun raja Sparta adalah pasukan yang terbaik.Orang-orang Sparta atau disebut dengan Spartan ini sanggup menahan gempuran demi gempuran musuh yang

Post-bLog -

Merawat sepeda motor sebenarnya gampang-gampang susah, dibilang susah ya gampang tapi dibilang gampang diperlukan ketekunan agar mendapat hasil yang diharapkan. pada musim-musim hujan seperti sekarang ini anda harus melakukan kerja ekstra untuk merawat sepeda motor anda agar selalu dalam keadaan yang prima, kalau tidak hal ini tidak hanya berdampak pada kendaraan saja, namun si pengendara juga dapat terkena imbasnya. nah untuk itu, kali ini ada beberapa tips untuk merawat sepeda motor saat...

Vastarannankiiski -

Toisinaan koen tarvetta viettää muutaman päivän menemättä laisinkaan internettiin. Siksi tulenkin nyt vähän myöhässä tähän uusinpaan natsikeskusteluun. Vallankumouksen hedelmiä summaa tapahtuman, jossa en ollut itse paikalla mutta useampi ystäväni oli. Lyhyesti: ilmeisesti patriootti.comin aktivistit hyökkäsivät teräasein Jyväskylän kaupunginkirjaston tilaisuuteen, jossa oli keskusteltiin suomalaisesta äärioikeistosta. Aiheesta Dan Koivulaakson (joka itse sai Oulun...

Otis kulturblogg -

Dan Blocker spelade Hoss i Bonanza 1959–72. En av mina medbloggare, Lotta , kastar i ett färskt inlägg nostalgiska blickar på gammal svartvit tv i allmänhet och långköraren Peyton Place i synnerhet. Den följde jag med i ganska exakt ett år i slutet av sextiotalet. Kunde vara kul att se något enstaka avsnitt, men ingenting i tv får mig längre att haka på ändlösa serier. Blev ändå en smula svartvit-nostalgisk. Vad såg jag på i tv på den tiden? Hann vara med om både "Bonanza"...

Hiilikaivostyöläinen -

Marssin viime lauantai-aamuna Black & Whiteen Helsingin Hakaniemessä . Perhe oli asioilla, saatoin kerrankin selata kantrilaarin läpi rauhassa. Levyostosehdokkaita oli useita, mutta päädyin pariin melko kalliiseen levyyn: Dan Hicks & His Hot Licks -yhtyeen Striking it Back -levyyn vuodelta 1972 ja Ernest Tubbin Ernest Tubb Story - tuplakokoelmaan . Tutkin varsinkin Tubbin levyä tarkkaan, onhan tässä varmasti alkuperäinen versio I'm Walking the Floor Over You :sta ? Varmuutta en saanut...

Petri Järveläinen -

Ryhdyin miettimään, mitä suomalaista kaunokirjallisuutta, sanokaamme kymmenen teosta, toivoisin, jos joutuisin autiolle saarelle. Selvä ykkönen on Aleksis Kiven Seitsemän veljestä. Tarinani on tavallinen ja tosi: koululaisena esitelmiä, näytelmiä ja pakkolukua, jotka kaikki jättävät kylmäksi. Parikymppisenä romaanin lukeminen vapaaehtoisesti ja havahtuminen: taivaan vallat, mikä kirja, mitä kieltä! Ja mikä kirjoittaja, missä ympäristössä ja missä maassa! Voi hyvänen...

Lost You In Helsinki -

obat herpes agar tidak kambuh lagi - Herpes adalah penyakit menular seksual (PMS) yang disebabkan oleh virus herpes simpleks (HSV). Ada dua jenis HSV,ya itu Herpes Simplex 1 (HSV1) dan Herpes Simplex 2 (HSV-2). HSV1 atau herpes di mulut umumnya ditemukan dalam bentuk luka dingin di sekitar mulut . HSV-2 atau Herpes kelamin adalah bentuk herpes yang jauh lebih intens, yang umumnya ditemukan pada alat kelamin. Namun KEDUA jenis HSV ini dapat ditemukan di mulut atau daerah kelamin. Seseorang...

Lost You In Helsinki -

obat herpes basah - Untuk anda yang menderita penyakit herpes yang disebabkan karena virus kini tersedia pengobatan menggunakan obat herbal dari  De Nature  untuk cara alami menyembuhkan penyakit herpes yang aman  tanpa efek samping. Pengobatan herpes dengan obat herbal ini dapat membunuh virus penyebab herpes dan menghilangkan bekas  herpes dengan cepat Pengertian Penyakit Herpes Herpes adalah penyakit menular seksual (PMS) yang disebabkan oleh virus herpes simpleks (HSV). Ada dua...

Finnpundit -

Commuter to detonate DC bridge Monday night Mon Aug 28, 2:37 PM ET WASHINGTON (Reuters) - A detested bridge that has plagued generations of Washingtonians will be blown up by a long-suffering commuter on Monday night. […] The Wilson bridge has long been one of the worst traffic bottlenecks in a region notorious for gridlock. Backups can stretch for miles when the drawbridge is raised 270 times per year to let boats through. […] A local man who has crossed the bridge for 30 years as part of...




« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 13 14 Seuraava »