Tänään on 27.04.2018 00:14 ja nimipäiviään viettävät: Merja, Engelbrekt ja Engelbert. MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

twilight cola.: Oulu brunch - Makia

Julkaistu: · Päivitetty:

Puistokahvila Makiassa lauantaisin tarjolla oleva aamiainen on nimenomaan aamiainen, ei varsinaisesti brunssi - se alkaa aikaisemmin kuin brunssit yleensä, tarjolla on enimmäkseen perinteisiä aamiaisaineksia, ja hintakin on lähempänä kymppiä kuin kahta. Buffet-pöydän antimista saa valita leipiä ja croissantteja, kasviksia ja juustoja, rakentaa smoothie bowlin ja kruunata setin kahvilla. Lisäksi keittiöstä saa valita settiin lämpimänä lisänä joko munakkaan, kasvispaistoksen tai crepesit. Nälkä ei siis todellakaan jää! Kävin itse aamiaisella nyt toista kertaa. Täyttävin osuus oli ennalta-arvaamattomasti juusto- ja rucolatäytteinen munakas, ja maha kurni seuraavan kerran vasta usean tunnin jälkeen. Mielestäni Makian aamis on mukavan yksinkertainen mutta maukas, ja kukkarollekin armollinen useimpiin brunsseihin verrattuna. Joskin olisi sitä voinut pari euroa enemmän maksaakin, jos kahvin kyytipojaksi olisi vielä saanut jotain makeaa. Toki jos sokerihammasta liikaa kolottaa, voi aina turvautua leivostiskin antimiin. Lisäpisteitä Makia saa viihtyisästä (ja arkkitehtonisesta) miljööstään. Puistokahvila Makia , a café in the middle of a park in the city centre of Oulu, offers a breakfast each Saturday. It's not technically a brunch - it starts earlier, the foods are mainly traditional breakkie items and the price is closer to ten than twenty euros. From the buffet table you can choose breads and croissants, veggies and cheese, build your own smoothie bowl and top it all with a cup (or three) of coffee. In additions you get to choose something warm from the kitchen - an omelette, vegetable casserole or crepes. So no fear of hunger after all that! I personally had Makia's breakfast for the second time yesterday. Of course the most filling part was the omelette (I had it with cheese and rocket) and it took several hours since my stomach rumbled the next time. I think the breakkie is simple but tasty and it's always a plus that it's merciful on one's wallet. Although I could've paid a bit extra just to get something sweet to go with the coffee. Of course, if sugar cravings get too unbearable, one can always buy cake or pastries from the counter. Additional points come from the cosy (and architectural) atmosphere in the café.

Avainsanat: second saturday going eating you rakentaa pöytä perinteinen park pari oulu nälkä munakas maukas makea maha lämmin leipä lauantai kruunata keittiö kasviksia kahvi juusto item it food fear extra each cup choose cheese centre cake café build buffet brunssi breakfast bowl aamiainen yksinkertainen voi valita traditional tasty tarjota table sweet sugar starts smoothie several