Tänään on 17.12.2018 13:41 ja nimipäiviään viettävät: Raakel ja Rakel. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Polkkapossu_:

Lahnapihvejä ja särjenselyksiä

Julkaistu: · Päivitetty:

Kylmästä vedestä nostettu särki ei todellakaan ole roskakala, eikä muuten lahnakaan. Lahnapihvi vaatii pientä vaivannäköä, mutta kannattaa. Särjen käsittelyn olen joskus muinoin opettanut, mutta otetaas nyt uusiksi, kun sitä kyseltiin. Sitä paistsi särjen syöminen on ympäristöteko! Lahnapihvit Lahna Kermaa Korppujauhoja Kananmuna Kevätsipulia Tilliä Valkopippuria Suolaa Voita paistamiseen Määrissä voi käyttää luovuutta, turha mittailla, antaa mennä vaan. Lahnan voi myös laittaa fileeksi ja heittää lihamyllyyn, mutta tällä kertaa valmistin näin: Keitä perattu ja suomustettu lahna pikaisesti, siivoa sen jälkeen ruodoista. Yhdistä aineet ja vaivaa taikinaksi. Paista pieni koepala, tarkista maut. Muotoile kostutetuin käsin pihveiksi ja paista reilussa rasvassa. Paneroidut särjenselykset Särkifileitä Vehnäjauhoja Kananmunaa Ihan pieneksi murustettua hapankorppua Suolaa Valkopippuria Kääntele särkifileet vehnäjauhoissa, kanamunassa ja hapankorpuissa. Paista pannulla voissa.

Avainsanat: voi vesi valmistaa valkopippuri vaiva turha tilli taikina särki syöminen suola pieni pannu paistaa maku luovuus laittaa käyttää kylmä korppujauho kerma kananmuna heittää antaa aine


blogivirta.fi