Tänään on 20.07.2018 02:18 ja nimipäiviään viettävät: Marketta, Maarit, Reetta, Reeta, Maaret, Margareeta, Margareta, Margit, Marit, Greta ja Gretel. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
kaneliomena:

Mustaherukkakääretorttu

Julkaistu: · Päivitetty:

Tämä helppo ja nopeatekoinen kääretorttu maistuu mustaherukoiden ystävälle. Kuva: Kodin Kuvalehti /Jukka Rapo Mustaherukkakääretorttu noin 10 palaa Kääretorttupohja 3 munaa 1½ dl sokeria ¾ dl Maizenaa tai vehnäjauhoja 2 rkl tummaa kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta Täyte 2½–3 dl mustaherukkahilloa 3 dl mustaherukoita (jos käytät pakastemarjoja, sulata ne ja sekoita joukkoon pari rkl perunajauhoja sitomaan kosteutta) 2 dl vispikermaa 3 rkl sokeria 50 g raastettua tai rouhittua valkosuklaata 1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä leivinpaperi uunipellille. 2. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi taikinaan. Levitä taikina leivinpaperin päälle ja paista uunin keskitasolla 5–7 minuuttia. Kumoa pohja puhtaan leivinpaperin päälle, jonka päällä on sokeria. Jäähdytä. Irrota paistopaperi varovasti. 3. Levitä pohjalle hilloa ja marjoja, sen päälle kermavaahtoa. Ripottele pinnalle suklaata. Kääri torttu rullalle ja jätä vetäytymään paperin sisään jääkaappiin. Resepti : Kodin Kuvalehti 17/2011

Avainsanat: nopeat marjaiset makeat leivonnaiset kääretortut kesäiset ystävä vispikerma varovainen valkosuklaa vaahto uunipelti uuni täyte torttu taikina sulata suklaa sokeri resepti puhdas pohja perunajauho pari paperi palaa muna minuutti marja maizena leivinpaperi leivinjauhe kuvalehti kuva koti keskitaso kermavaahto kaakaojauhe jääkaappi jäähdytä hillo helppo dl aine


blogivirta.fi