Tänään on 17.07.2018 06:59 ja nimipäiviään viettävät: Ossi ja Ossian. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Rahkastan sua:

Avokado-hernetahna

Julkaistu: · Päivitetty:

Mä rakastan yli kaiken erilaisia tahnoja ja levitteitä. Jotenkin sitä vaan on silti useimmiten liian laiska tekemään niitä itse. Tällä ohjeella tehtävä tahna on kuitenkin niin hyvää (ja nopeaa tehdä), että tätä jaksaa laiskempikin kokki tehdä. Muutamaan kertaan oon tätä tahnaa nyt tehnyt ja ahminut lopputuloksen himooni (kuinka noloa muuten on jos ohjeeseen kirjoittaa, että annoksesta riittää kuudelle alkupalaksi, ja itse vetäisee yksin koko satsin parissa päivässä... :D). Mietin, että tämä voisi toimia hyvin myös erilaisten grilliruokien kylkeen. Kerropa jos testaat! (Alkuperäinen resepti täältä ) Avokado-hernetahna (Alkupalaksi kuudelle) 1 avokado 100 g pakasteherneitä sulatettuna 2 rkl oliiviöljyä 1/2 sitruunan mehu 1 rkl vettä 1 valkosipulinkynsi kourallinen tuoreita basilikanlehtiä suolaa Lisäksi Maalaisleipää paahdettuna Kurpitsansiemeniä Kurpitsansiemenöljyä * * Hienosti unohdin kuvista tämän öljyn, kun sitä ei oltu käytetty alkuperäisessä reseptissä... :) Suosittelen kokeilemaan tätä silti, sopii todella hyvin! Tee näin: Poista avokadosta kivi ja kaavi hedelmäliha korkeaan astiaan. Lisää loput ainekset ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi (lisää tarvittaessa nestettä). Tarkista maku ja lisää suolaa maun mukaan. Tarjoile rapeaksi paahdetun maalaisleivän kanssa ja koristele kurpitsansiemenillä ja öljyllä.

Avainsanat: avokadotahna avokado-hernetahna öljy yksin valkosipulinkynsi tehtävä tee tahna suola sauvasekoitin resepti rapea rakastaa oliiviöljy ohje nopea mehu maku laiska käytetty kylki kuva kourallinen koristella koko kokki kivi kirjoittaa jaksaa avokado astia annos alkuperäinen aines


blogivirta.fi