Tänään on 10.12.2018 06:06 ja nimipäiviään viettävät: Jutta ja Judit. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Rahkastan sua:

Maapähkinävoi-suklaanapit

Julkaistu: · Päivitetty:

Hauskaa vappua kaikille! Joko teillä on huomisen vappupiknikin eväät valmiina? Mä sain juuri omani valmiiksi ja ajattelin vinkata teillekin näistä herkuista. Ovat muuten vegaanisia ja muutenkin parempia herkkunälkään kuin kaupan karkit. Energiaa näissä on varmasti ihan huikeasti - tosin ovat niin makeita, että en mä ainakaan edes pysty syömään montaa kerralla.     Maapähkinävoi-suklaanapit (n. 10 konvehtia) 5 rkl kookosöljyä 4 rkl maapähkinävoita 4 rkl raakakaakaojauhetta 2 rkl vaahterasiirappia Täyte 2 rkl maapähkinävoita Lisäksi  n. 10 pientä konvehtivuokaa Tee näin: Sulata kookosöljy, maapähkinävoi, raakakaakaojauhe ja vaahterasiirappi kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada vuokien pohjalle ohut kerros suklaaseosta. Lusikoi vuokiin pieni nökäre maapähkinävoita ja kaada päälle suklaaseosta kunnes vuoat ovat täynnä. Anna nappien tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan, kunnes ne ovat kunnolla jähmettyneitä.

Avainsanat: eväs energia anna kookosöljy kerros kattila karkki jääkaappi herkku vegaani suklaa maapähkinä jälkiruoka vuoka vegaaninen vappu täyte tee sulata pohja pieni nappi mieto maapähkinävoi lämpö


blogivirta.fi