Tänään on 13.12.2018 15:12 ja nimipäiviään viettävät: Seija ja Lucia. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Täyttä elämää:

Paksut, rapeat belgialaiset vohvelit

Julkaistu: · Päivitetty:

Meillä herkuteltiin pari päivää sitten ensimmäistä kertaa belgialaisilla vohveleilla.  Löysin Verkkokaupasta vohveliraudan , jolla paistaa kerralla kaksi paksua, rapeaa vohvelia. Etsin netistä ohjeita, kokeilin ja hyväksi havaitsin Pullahiiren ohjeen. Rasvan määrä tuntui aikamoiselta, mutta voi taitaakin olla  näiden vohveleiden rapeuden salaisuus. Vohvelit olivat ihan pehmeitä, kun ne otti   pois paistolevyltä mutta hetken jäähdyttyään muuttuivat täydellisen rapeiksi :) Belgialaiset vohvelit 3 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 2 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria 1/3 tl suolaa 2 kananmunaa 2 dl maitoa 150 g voita Sulata ensin voi ja anna sen jäähtyä. Riko kananmunat maidon joukkoon ja lisää sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi rasva. Paista vohveliraudan ohjeen mukaan ja nauti esimerkiksi tuoreiden mansikoiden ja vaniljajäätelön kanssa. Tämä herkku on varmasti tämän kesän suosikki meillä! Ihanaa viikonloppua! ~Hannele~

Avainsanat: verkkokauppa vaniljasokeri tuntua suosikki suola sulata sokeri salaisuus rasva pehmeä leivinjauhe kesä kananmuna jolla herkku esimerkki dl anna aine netti nauttia maito pari paksu paistaa ohje resepti nopeat ja helpot muut herkut lifie voi vohveli viikonloppua


blogivirta.fi