Tänään on 17.08.2018 16:09 ja nimipäiviään viettävät: Verneri, Verner ja Veronika. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Umami:

Lohta ja risottoa

Julkaistu: · Päivitetty:

Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.

Avainsanat: yrtit umami.fi risotto rasvainen kala parmesaanijuusto mervi melasniemi lohta ja risottoa lohi kalaruoka juustorisotto ruoka ja juoma osioiden pääjutut etusivun pääjuttu voi vitamiini syödä sydän rasvahappo pari kala


blogivirta.fi