Tänään on 10.12.2018 10:15 ja nimipäiviään viettävät: Jutta ja Judit. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Elämää koivun ja palmun alla:

La Herreria tarjoaa maukasta ruokaa huomaavaisella palvelulla

Julkaistu: · Päivitetty:

La Herreria on suomalais-espanjalaisen pariskunnan (Marcos ja Leila) ylläpitämä viihtyisä ravintola. Sisustus on hauskan omaleimainen, joku tiestikin kertoa sen olevan entinen kisällipaja. Halutessasi sinua palvellaan suomen kielellä. Paikkavaraus kannattaa tehdä etukäteen mikäli haluat varmistaa pääseväsi ruokailemaan jonain tiettynä aikana, sillä sali on melko pieni. Me astelimme eilen sisään ilman varausta ja meille ilmoitettiin, että jos käy, niin kymmenen minuutin kuluttua meille on pöytä vapaana. Teimme pienen kävelylenkin ja palattuamme meidät ohjattiin paikoillemme. La Herreria on meille uusi tuttavuus, mutta tämä kerta ei varmasti jää viimeiseksi. Palvelu on erittäin ystävällistä, jopa takki autettiin minulta yltä. Otimme alkuun maukkaan sekasalaatin ja sen kanssa tuotiin lämpimät sämpylät aliolin kera. Pääruuaksi otin grillatun lohen ja mieheni mustekalaa. Lisukkeeksi tuttuja ryppyperunoita mohokastikkeiden kera. Palan painikkeeksi joimme talon valkoviiniä, joka oli aivan kelvollista. Lohi oli melko kuivaksi grillattu, mutta meni hyvin kastikkeiden kanssa. Herrerassa saa Tripadvisorin arvioiden mukaan maukkaita pihvejä ja mikä hyvä asia, myös pienen 100 g pihvin. Sellaista voisin joskus kokeilla, vaikken lihan ystävä erityisemmin olekaan. Pääasiassa syön kala- ja kasvisruokaa. Jälkiruokalista on vaikuttava, mutta siihen emme tällä kertaa tutustuneet. Taidammepa varata pöydän jouluaatoksi tästä tunnelmallisesta ravintolasta!

Avainsanat: liha kokeilla kieli kertoa kasvisruoka kala jää grillattu entinen arvio valkoviini vaikuttava uusi takki sämpylä syödä suomi suomalainen sisustus sali ruoka ravintola pöytä pääruuaka pihvi pieni pariskunta palvelu ottaa mies me maukas lämpimät lohi lisuke la herreria ystävä viimeiseksi varata


blogivirta.fi