Tänään on 16.01.2019 14:36 ja nimipäiviään viettävät: Ilmari, Ilmo, Gudmund ja Germund. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Omat Eväät:

kesäkurppa-spagettia tomaattikastikkeessa

Julkaistu: · Päivitetty:

Yhdelle nälkäiselle Kastike: Kunnon loraus oliiviöljyä pannun pohjalle -  kuumenna Murskattu valkosipulinkynsi tai kaksi - kolme maun mukaan 3-4 anjovista  -  heitä öljyyn ja anna paistua kunnes anjovikset alkavat hajota. Anjovis ei maistu valmiissa kastikkeessa ollenkaan,  mutta se antaa siihen täyteläistä suolaisuutta ja makua. Kourallinen mustia oliiveja ja toinen kourallinen kapriksia -  silppua veitsellä karkeaksi silpuksi ja heitä pannulle chilihiutaleita ripaus säilöttyjä tomaatteja -  sekaan vaan Anna kypsyä hellalla sen aikaa kun valmistat kesäkurpitsan. Vedä tuoreesta kesäkurpitsasta ohuita spagettimaisia nauhoja. Mandoliinilla onnistuu,  itse vetelen tavallisella raastinraudalla.  Laitan raastinraudan työpöydälle selälleen niin että suurimmat raastimen aukot ovat ylöspäin.  Sitten vain vetelen kesäkurpitsaa raastinta pitkin koko pituudeltaan. Tulee nättejä tasaisia spagetteja. Heitä kurpat kastikkeen sekaan,  sekoittele vähän ja kaada lautaselle.  Juustoraastetta päälle. Namskis! Kiitos ohjeesta:   http://www.thelondoner.me/2014/08/slutty-no-carb-pasta.html

Avainsanat: vihreä vihannekset valkosipuli tomaatti spagetti kesäkurpitsa kastike karppi gluteeniton öljy veitsi valkosipulinkynsi tomaattikastike suuri pohja pasta pannu oliiviöljy oliivi ohje musta maku lautanen kourallinen koko http html antaa anna anjovis


blogivirta.fi