Tänään on 17.01.2019 06:29 ja nimipäiviään viettävät: Toni, Anton, Anttoni, Antto, Tony ja Antonia. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Helmin HeVi-osasto:

Pateeta ja karpaloa

Julkaistu: · Päivitetty:

Todella nopeat ja herkulliset alkupalat! Tykkäisin tehdä kotona maalaispateeta, mutta satsista tahtoo helposti tulle sen verran kookas, että kahden hengen taloudessa sitä tahtoo jäädä kulkumaan nurkkiin ja lopulta biojätteeseen. Lähimarketissamme sattui olemaan lihatiskissä käärö pateeta, joten päätin ratkaista pateeongelmani ostamalla valmiin palan siitä. Kotona keittelin lisäksi hieman karpalohilloketta ja näistähän tuli oiva makupari ohuen ruisnäkkileivän päällä.  Maalaispateeta ja karpalohilloketta näkkileivällä  ohutta ruisnäkkileipää maustamatonta tuorejuustoa maalaispateeta karpalohilloketta basilikan lehtiä Karpalohilloke 4 dl karpaloita 1,5 dl raakaruokosokeria 3/4 dl vettä 1 rkl sitruunamehua Laita ainekset kattilaan, keittele hiljakseen 15-20 min. Jäähdytä. 

Avainsanat: kotona kattila jäähdytä herkullinen henki dl basilika aines marjat liha alkupalat tuorejuusto tuli talous sitruunamehu ratkaista oiva maustamaton


blogivirta.fi