Tänään on 22.01.2019 19:19 ja nimipäiviään viettävät: Visa ja Fridolf. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Helmin HeVi-osasto:

Juustoista naposteltavaa

Julkaistu: · Päivitetty:

Nämä juustoiset herkut on helppo pyöräyttää glögin tai muun lämpimän (ja miksei kylmänkin) juoman kaveriksi. Persimon-sinihomejuustopiparit alkaa olla jo monesta lehdestä tuttu juttu, mutta ei se herkkua pahenna. Nyt sinihomejuusto vaihtuikin brieksi, nam! Aura-piparipalleroiden reseptin olen joskus jossain nähnyt ja koitin nyt jäljitellä näköhavaintoani. Piparimuru olisi saanut olla hieman rouheampaa, niin rakenne ei olisi niin tiivis, ja omaan makuuni sinihomejuuston makua enempi. Ensi kerralla viisaampana! Persimon-briepiparit hyviä piparkakkuja persimonia brietä Aura-piparipallot 100 g Aura-juustoa 50 g maustamatonta tuorejuustoa 5-6 piparkakkua Murskaa piparkakut (en suosittele sauvasekoitinta, esim pakastepussin sisälle ja hakkaile kaulimella tai vastaavalla), murustele Aura ja sekoita keskenään. Muotoile palloiksi, paina cocktail-tikkuun ja korista vaikkapa karpaloilla. Fiilistelin myös kirjastosta lainaamaani Herkullista joulua -kirjaa, joka on ruotsalaisen Allt om mat -lehden resepteistä laadittu. Hyvältä näyttää ja joulumieli eikun kasvaa!

Avainsanat: kirjasto kaveri juusto juttu juoma joulumieli joulu herkku herkullinen helppo glögi cocktail aura allt pikkuleivät juustot tuttu tuorejuusto tiivis sinihomejuusto ruotsalainen resepti rakenne piparkakku näyttää maustamaton maku lämmin lehti


blogivirta.fi