Tänään on 16.06.2019 17:57 ja nimipäiviään viettävät: Päivi, Päivikki, Päivä, Eugen ja Eugenia. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Cava 2.0:

Passio Keittiö & Baari

Julkaistu: · Päivitetty:

Passio teki niin hyvän vaikutuksen, että täytyy tulla ihan tänne bloginkin puolelle aiheesta möyhöämään. Kävimme työporukalla syömässä Passiossa tiistaina, kun toimarimme oli vierailulla Suomessa. Teimme pöytävarauksen heti kello viideksi, kun ravintola aukeaa. Värjöttelimme jo hyvissä ajoin ulkosalla, ja ystävällinen henkilökunta päästi meidät sisälle lämpimään, vaikka ravintola ei ollut vielä virallisesti auennut. Pääsimme heti pöytään ja pääsimme tilailemaan juomia. Michelin suosituksen saanut Passio on siisti ja mukava paikka, ja sinne alkoi tulla heti auettuaan ihmisiä ihan näin arki-iltanakin. Meidän "päätarjoilijana" toimi aivan ihana nuori nainen, joka otti hyvin huomioon meidän seurueemme yhden englanninkielisen jäsenen ja palveli meitä koko illallisen ajan englanniksi, ettei vieraamme tuntenut oloaan ns. ulkopuoliseksi ja pysyi hyvin kärryillä. JUOMA Olimme varanneet meille kaikille kolmen ruokalajin yllätysmenun, josta kerron hetken kuluttua tarkemmin. Suurin osa seurueesta oli alkoholittomalla linjalla, mutta mitä alkoholillisiin juomiin tulee, uskallan suositella Gin & Tonicia, joka on tehty kotimaiseen Napue Giniin. En itse juo tätä juomaa lähes koskaan, mutta maistettuani sitä toimariltamme, oli se kieltämättä maistuva drinkki. Juoman valinnut henkilö tuntee nämä juomat hyvin, ja kehui "excellentiksi". Oluita löytyi myös kotimaisilta panimoilta, kahta vaaleampaa ja yksi tummempi. Siideriä Passiosta ei löydy, jota itse siduniekkana olisin toivonut, ja jokin pienpanimon kuiva siideri listalle voisi sopiakin. Mutta kaikkea muuta viineistä olueen ja cocktaileihin oli saatavilla. Itse menin sitten Cola Zero linjalla, aikas maukasta sekin.

Avainsanat: ruoka ja juoma ravintolat zero yuzu ystävällinen voi virallinen viimeinen muu mukava muisto muistella mitä millainen michelin menu maku maukas makuelämys maksaa makea maistaa aurinkolasi loistavaa lohi lista linja liha laskea lapsi laatu kuiva koostumus kokonaisuus koko kieli kello keksi keitto keittiö kehui kaveri kala kaali jäsen jälkkäri jälkiruoka juoma juo illallinen ihana hirvi herkullinen herkku henkilökunta henkilö helsinki gin erilainen englanninkielinen englanniksi eksoottinen drinkki bloggaaja baari arki antaa annos alkuruoka aika aihe suomessa sisältää siisti siideri sametti ruokkia ruokalaji ruoka ravintola pöytä pääruoka poro pehmeä palvelu paikka paihoitella ottaa onko olut nuori nainen mäti valita vaikea unohtaa tänne tyyli tuleva toivoa syödä super suositella suosikki


blogivirta.fi