Tänään on 20.06.2019 05:53 ja nimipäiviään viettävät: Into, Inga ja Ingalill. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Sorsanpaistaja:

Kinkku-melonibruschetta

Julkaistu: · Päivitetty:

Olen pyöritellyt mielessäni erilaisia kaviaarikonsepteja parin vuoden takaisen porkkanakaviaarikokeilun jälkeen. Kaviaarin teko on helppoa ja se herättää aina ihmetystä ruokavieraissa. Monesti vain kaviaari tuntuu jäävän vähän irralliseksi osaksi annosta. Ehkä paras kaviaarikokeiluni tähän mennessä on bruschetta klassikkoyhdistelmästä ilmakuivattu kinkku ja… Continue reading →

Avainsanat: italia bruschetta alkupalat sika teko paras kinkku herättää prosciutto mozzarella molekyylikeittiö annos continue


blogivirta.fi