Tänään on 16.06.2019 14:30 ja nimipäiviään viettävät: Päivi, Päivikki, Päivä, Eugen ja Eugenia. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Nettielämää:

Moshistanilainen kanakastike

Julkaistu: · Päivitetty:

330g Valio ruokarae, pippurinen 300g Maustamaton kanasuikale 370g Chili-tomaattimurska  Inkivääriä, noin sormenpää 1prk, semmoinen pieni, Bulgarian jugurtti 1tl limeaioli Korianterin siemeniä Sesamin siemeniä Justokuminaa 3 kypsää tomaattia Muskottipähkinän Suolaa Limepippuria Intian mausteseos Ruohosipuli 4dl täysjyväcouscous Oliiviöljyä Pistä vesi couscousille kiehumaan. Murskaa siemenet morttelissa. Kuori ja pilko inkivääri. Kippaa rae kuumaan pannuun, lisää inkivääri ja kanasuikaleet. Pilko tomaatit.  Paista kanoja kunnes saaneet kauttaaltaan väriä. Lisää tomaattimurska ja tomaatit, sekä mausteet. Keitä noin kuusi minuuttia, sama aika kuin couscousilla menee tekeytyä, lisää bulgarian jugurttiin noin teelusikallinen lime-aiolia, sekoita hyvin ja kippaa sekaan. Pilko ruohosipuli ja lisää oliiviöljyntilkan kanssa couscousiin. Tarjoile. Noin viisi annosta. Koko pumpsi noin 2450kcal ja annos noin 490kcal.  

Avainsanat: these are not the chefs you are looking for vesi valio tomaattimurska tomaatti suola siemen ruohosipuli rae pieni pannu oliiviöljy minuutti mausteseos mauste maustamaton limepippuri lime kypsä kuusi kuuma kuori korianteri koko jugurtti intia inkivääri chili bulgaria annos aika


blogivirta.fi