Tänään on 22.03.2019 22:09 ja nimipäiviään viettävät: Vihtori, Viktor ja Viktoria. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Mutukokkausta:

Tumma lanttulaatikko

Julkaistu: · Päivitetty:

Tänä jouluna teimme lanttulaatikon tällä ohjeella, oli parempaa kuin se, mitä yleensä olemme tehneet, mutta minun makuuni liian siirappista. Täydellisen lanttulaatikko-ohjeen etsiminen siis jatkuu... 2 kg lanttuja 1 1/2 dl keitinlientä 1 dl siirappia 1 tl suolaa 1 tl inkivääriä   Kuori ja lohko lantut. Keitä vedessä 3-4 tuntia. Soseuta kypsät, tummahkoiksi kiehuneet lanttulohkot. (Voit myös käyttää valmista lanttuhautaa.) Lisää muut aineet. Sekoita. Voitele uunivuoka ja kaada seos vuokaan. Viimeistele pinta rasvanokareilla ja korppujauhoilla. Paista 150-175 asteisessa uunissa vähintään 3 tuntia. 

Avainsanat: vuoka voitele vesi valmis uunivuoka uuni tunti tumma suola siirappi seos pinta ohje muut mitä maku lohko lanttulaatikko käyttää kuori kg joulu inkivääri dl aste aine


blogivirta.fi