Tänään on 19.03.2019 17:08 ja nimipäiviään viettävät: Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Josef ja Josefina. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Anissette kokkailee:

Kanapallerot sweet & sour kastikkeessa

Julkaistu: · Päivitetty:

Kanapallerot sweet & sour -kastikkeessa Kanapallerot: Luutonta, nahatonta broileria palasina 1/3 cup maissitärkkelystä pari rkl öljyä paistamiseen punainen paprika  keltainen paprika  sipuli Kastike: 3/4 cup sokeria 1/2 cup omenaviinietikkaa (myös valkoviinietikka käy) 2 rkl soijakastiketta  2 valkosipulinkynttä 1/2 tl suolaa  1/4 cup ketsuppia 1 rkl maissitärkkelystä ja pari rkl kylmää vettä    Valmista ensin kastike. Sokeri, etikka, valkosipuli, suola ja ketsuppi kattilaan,  sekiita ja keitä kiehumispisteeseen. Vatkaa maissitärkkelys kylmään veteen ja lisää kattilaan. Sekoita kunnes sakenee ja jätä sitten tekeytymään miedolla lämmöllä.  Laita kananpalat ja maizena pieneen muovipussiin (minigrip tai pakastepussi) ja pyörittele kanapalat jauhoon tai sekoita ne keskenään kulhossa. Paista öljyssä pannulla muutama minuutti, lisää sitten sipuli ja paprikat. Kypsennä kunnes kana on kauniin ruskeaa ja läpikypsää.  Lisää kastike kanapalojen ja vihannesten sekaan.  

Avainsanat: öljy vesi valmis valkosipulinkynsi valkosipuli sweet suola sokeri soijakastike sipuli ruskea punainen pari paprika pannu paistaa omenaviinietikka muutama minuutti mieto maizena maissitärkkelys lämpö kylmä kuhlo ketsuppi keltainen kattila kastike kana etikka cup broileri 1/4


blogivirta.fi