Tänään on 22.03.2019 04:40 ja nimipäiviään viettävät: Vihtori, Viktor ja Viktoria. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Anissette kokkailee:

Hunajasämpylät

Julkaistu: · Päivitetty:

Erittäin herkullisia sämpylöitä tuli tästä ohjeesta! Mysli antaa kivan pikku twistin ja hunajan määrä oli juuri sopiva. HUNAJAKAURASÄMPYLÄT 5 dl kädenlämpöistä maitoa tai vettä 1 pss kuivahiivaa 1(-2 tl) suolaa 3 rkl hunajaa 1 dl mysliä noin 1,5 l sämpyläjauhoja (tai eri jauhojen yhdistelmiä) 1/2 dl rypsiöljyä Liuota hiiva, suola, hunaja ja mysli kädenlämpöiseen nesteeseen. Alusta jauhot vähitellen, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista. Jauhojen määrä saattaa hieman vaihdella. Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi. Leivo taikinasta pieniä sämpylöitä ja kohota liinan alla. Voitele vedellä tai maidolla ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia. Ohje hunaja.fi -sivustolta.

Avainsanat: voitele vesi uuni tuli taikina sämpylä suola sivusto rypsiöljy pss pieni ohje mysli minuutti maito liina leipoa kädenlämpöinen kuivahiiva keskitaso jauhot jauho hunaja hiiva herkullinen fi dl antaa alusta


blogivirta.fi