Tänään on 27.03.2019 01:12 ja nimipäiviään viettävät: Sauli, Saul ja Torvald. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Pippurimylly:

Mozzarellalla täytetyt soijaleikkeet ja pinaattipastaa

Julkaistu: · Päivitetty:

Eilinen ei todellakaan ollut parhaita päiviäni, ainakaan kyökin puolella. Huomasin vasta tarttuessani kauhan varteen, ettei meiltä suinkaan löytynyt sellaisia perusraaka-aineita kuin oliiviöljy, sitruunamehu ja parmesaani. Tai no, jälkimmäistä olisi kyllä ollut, mutta se olikin kasvattanut itseensä homekerroksen sitten viime näkemän. Näinpä jäi sitten pastasta kaksi olennaista ainesosaa pois, ja soijaleikkeiden paneroinnissakin piti tyytyä ihan vain vehnä-korppujauhoseokseen. Kaikenlaisia muitakin pieniä vastoinkäymisiä koettiin ja muutama ärräpää taisi ilmoille kajahtaa, mutta lopussa kiitos näköjään seisoo: ihan hyvää ruokaa tästä nimittäin loppupeleissä sitten tuli.     Paneroidut & täytetyt soijaleikkeet soijaleikkeitä kasvislientä mozzarellaa korppujauhoja vehnäjauhoja Keitä soijaleikkeet pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Purista leikkeistä nesteet hyvin pois ja tee niiden kylkiin viillot. Täytä viillot mozzarellaviipaleilla. Sekoita lautasella keskenään vehnäjauhot ja korppujauhot. Pyörittele leikkeet jauhoseoksessa kauttaaltaan. Paista leikkeet molemmin puolin pannulla rasvassa. Pinaattipasta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 100 g tuoretta babypinaattia 1/2 rs kirsikkatomaatteja sitruunamehua mustapippuria 5 kerää nauhapasta Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna loraus öljyä pannulla ja freesaa sipulit siinä. Heitä pannulle babypinaatti ja anna sen lyhistyä hieman kasaan. Sekoita joukkoon keitetty pasta sekä halkaistut kirsikkatomaatit. Sekoita pastan joukkoon oliiviöljyä ja mausta sitruunamehulla ja rouhitulla mustapippurilla.

Avainsanat: oliiviöljy ohje muutama mustapippuri lautanen kuumenna korppujauho kirsikkatomaatti keitetty kasvisliemi anna aine tyytyä tuli tee sitruunamehu öljy vehnäjauho vehnä valkosipulinkynsi sipuli silppu ruoka rs puristaa pieni pasta parmesaani pannu pakkaus


blogivirta.fi