Tänään on 25.03.2019 09:27 ja nimipäiviään viettävät: Aija, Gunvor ja Gunnevi. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
KOTONA:

Pippurinen jauhelihakastike pastalle

Julkaistu: · Päivitetty:

Tänään pastaa ja pippurista jauhelihakastiketta. Valitsin Valion reseptin, jota muuntelin sopivaksi keittiööni. Lopputulos oli maukas. 400g naudanjauhelihaa 10% 1 iso sipuli hienonnettuna 1 rkl kasvis/voirasvaa 3 keskikokoista porkkanaa pestynä, kuorittuna ja raastettuna 1 tlk/400g Mutti hienoa tomaattimurskaa 1 tl mustapippuria, 1 tl suolaa 1 prk /2,5 dl ruokakermaa Kipparisavujuusto Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kasvis/voirasvassa Lisää porkkanaraaste ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla Hauduta 5 minuuttia. Lisää Kippari ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä pasta. Lisää lautaselle silputtua romainesalaattia. Tämä jauhelihakastike sopii myös perunoille. Pastana oli italialainen tagliatelle

Avainsanat: ruoka pastat liharuoka jauheliharuuat food/foodlover/ resepti/reseptit valio tomaattimurska suola sipuli ruskistaa ruokakerma resepti raastaa porkkanaraaste porkkana pasta mustapippuri minuutti maukas lopputulos lautanen kuumenna jauhelihakastike jauheliha italialainen iso hienonnettu dl


blogivirta.fi