Tänään on 18.03.2019 15:31 ja nimipäiviään viettävät: Eetu ja Edvart. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
KOTONA:

Jauheliha-perunalaatikko

Julkaistu: · Päivitetty:

Pitkästä aikaa valmistin perinteistä laatikkoruokaa. Jauheliha sopii hyvin perunan kera ja ruoka valmistuu esikäsittelyjen jälkeen  vaivattomasti uunissa kypsyen.  Jauheliha-perunalaatikko 400 g naudanjauhelihaa 10% 1 iso sipuli hienonnettuna  1 tl paprikaa, suolaa, maustepippuria Kuullota sipulisilppu kasvis/voirasvassa Lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta yllä kerrotuilla mausteilla n 500 g perunoita juustoraastetta  kuori ja leikkaa puolikasviipaleiksi Kokoa raaka-aineet voideltuun uunivuokaan. Pohjalle perunaviipaleita. Mausta, suola ja pippuri. Lisää jauhelihaseosta ja juustoraastetta Jatka samoin perunaa, mausteet, jauhelihaseos, juustoraastetta Samoin kolmas raita. Päälle perunaviipaleet. 3 dl maitoa, kaada vuokaan Viimeiseksi päälle juustoraaste (käytin pizzajuustoa) Paista uunin 225-asteessa n 45 minuuttia.   Lopputulos on hyvä ja maukas Lisukkeeksi romainesalaattia   Yksinkertaista, mutta hyvää.

Avainsanat: mauste maukas maito lopputulos lisuke kolmas juustoraaste jauheliha iso hienonnettu dl aine voidella viimeiseksi valmistua valmistaa uunivuoka uuni suola sipuli ruskistaa ruoka raita raaka pohja pippuri peruna perunalaatikko paprika minuutti laatikot food/foodlover/ resepti/reseptit vuoka liharuoka


blogivirta.fi