Tänään on 22.03.2019 04:14 ja nimipäiviään viettävät: Vihtori, Viktor ja Viktoria. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
KOTONA:

Kananpojan fileepihvit sitruunarisotolla

Julkaistu: · Päivitetty:

Jokin aika sitten valmistin sitruunarisottoa ja yhdistin  risotolle kananpojan fileet. Yllättävän maukas ruoka, jota valmistan jatkossakin. Sitruunarisotto 1 pieni sipuli pienittynä 2 rkl rypsiöljyä 2 dl arborio risottoriisiä 4 dl kanalientä 1 dl juustoa raastettuna 1/2 tl mustapippuria jauhettuna sitruunapuolikkaan mehu ja kuoriraaste 2 kevätsipulinvartta hienonnettuna 1 rkl  kasvis/voiseosta Kuullota pienitty sipuli kattilassa rypsiöljyssä. Lisää riisi ja kuullota pari minuuttia. Kaada joukkoon kanalientä, anna sen imeytyä riisiin sekoitellen. Lisää kiehuvaa kanalientä  vähitellen ja koko ajan sekoittaen, kunnes neste on imeytynyt riisiin.. Risotto on kypsää  15 minuutissa   Sekoita mukaan juustoraaste, mustapippuri, puolikkaan sitruunan mehu ja kuoriraaste, hienonnettu kevätsipuli ja kasvis/voiseos. Tarvittaessa suolaa. Paistetut fileepihvit  Paista fileepihvit voissa pannulla. Mausta broilerimausteella ja suolalla.  Nosta pihvit pannulta odottamaan. Kastike Sekoita 1tl maizenaa pannulla olevaan rasvaan ja lisää joukkoon 1 1/2 dl ruokakermaa. Anna kiehua  keskilämmöllä noin kaksi minuuttia. Sekoita koko ajan. Nosta fileepihvit takaisin pannulle kastikkeen joukkoon.  Tämä ruoka maistui, sitruunarisotto sopii kanaruokiin.  

Avainsanat: dl anna aika ruoka risotot liharuoka food/foodlover/ resepti/reseptit voi valmistaa suola sipuli sekoittaen rypsiöljy ruokakerma risotto riisi raastaa pihvi pieni pari pannu odottaa neste mustapippuri minuutti mehu maukas maizena maistua kypsä kuoriraaste koko kiehua kevätsipuli keskilämpö kattila kastike juustoraaste juusto jatko imeytyä hienonnettu file


blogivirta.fi