Tänään on 24.04.2019 02:52 ja nimipäiviään viettävät: Pertti, Albert, Altti ja Albertina. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
AKS - Arviointi Kevennys Suositus:

Kinkku-lanttu-muna-persilja-peruna-porkkana-sipuliseos

Julkaistu: · Päivitetty:

Lähde: Alapään Kallen kauniin kokin kookas, kirjavakantinen kansio. Huom! Reseptin käyttö jokaisen omalla vastuulla. - Tätä seosta ei sitten saa sekoitella missään vaiheessa. - Nostetaan kannellinen teflonpannu lieden suurimmalle levylle, joka väännetään ykkösvaihteelle. - Kuoritaan ja viipaloidaan sipulit sekä levitellään pannun pohjalle. - Otetaan pakkasesta pari siivua joskus aikaisemmin kypsennettyä KARTANON Voileipäkinkkua / LIDL ja sulatetaan mikrossa sekä pilkotaan pieniksi. - Kun sipuli on kunnolla kuullottunut, lisätään kinkku. - Jos tuo vaikuttaa jotenkin mauttomalta, niin sitten syödessä lisäillään sinappia ja ketsuppia maun mukaan. - Otetaan eilinen lantturaaste ja kipataan kinkun peitteeksi. - Otetaan eilinen porkkanaraaste ja keikautetaan lantun seuraksi, samalla levittäen.  - Otetaan eilinen perunamuusi ja tasoitellaan kestäväksi kanneksi koko roskan ylle. - Lopuksi rikotaan neljä munaa kaiken katteeksi. Kun valkuaiset ovat muuttuneet valkoisiksi, nostetaan pannu pöytään. - Leväytetään koko komeuden pinnalle runsaasti pieneksi hakattua persiljaa. - Syödään lusikalla savikulhosta, jonka pohjalle on lorautettu reilusti rypsiöljyä. PS. Alapään Kalle suosittelee lämpimästi LIDLin tuotteita kaikkeen ruoanlaittoon koko kansalle, jotta kahden kauppaketjun yletöntä ylivaltaa saataisiin edes hieman murennetuksi.

Avainsanat: ruoka kauppa ylle vaikuttaa vaihe syödä sipuli sinappi seura seos rypsiöljy ruoanlaitto rikkoa resepti pöytä porkkanaraaste porkkana pohja peruna persilja pari pannu pakkanen nostaa neljä muuttua muna mikro lähde lusikka liesi lidl levy lanttu koko kinkku ketsuppi kartano kansio kansa kalle alapää


blogivirta.fi