Tänään on 22.05.2019 00:08 ja nimipäiviään viettävät: Hemminki, Hemmo ja Hemming. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Elämäni ullakolla:

Ruokafilosofiaa

Julkaistu: · Päivitetty:

Olen aina tykännyt ruoanlaitosta. Lapsena. Nuorena. Kiireisen arjen tasapainottajana. Silloin kun muut opiskelijat vetivät nuudeleita ja tonnikalaa, meillä syötiin maksaa punaviinikastikkeella - samalla hinnalla! Uusiin raaka-aineisiin tutustuminen tuo keittiöön löytämisen riemua. Mutta yhä enemmän onni löytyy oman tyylin löytämisestä. Näin meillä kokataan. ‣ Pienyrittäjät ‣ Lähiruoka ‣ Luomu ‣ Kauden parhaat raaka-aineet ‣ Vähemmän mutta parempaa ‣ Viljelyspalsta ‣ Villivihannekset ‣ Ostokset torilla, kauppahallissa ja pikkupuodeissa ‣ Kärsästä häntään eli hyödynnetään kaikki osat ‣ Slow Food ‣ Suomalaiset kouluruokaklassikot ‣ Maailman ruokakulttuurit ‣ Vieraanvaraisuus ‣ Syödään rauhassa Ei meidän keittiössä. ‣ Einekset ‣ Ketjuravintolat ‣ Lisäaineet ‣ Turhat säilöntäaineet ‣ Keinotekoiset makeutusaineet ‣ Aromivahventeet mm. E621 ‣ Muut E-koodit ‣ Terveellisyys maun kustannuksella ‣ Vältetään tehotuotantoa ‣ Uhanalaiset kalat & lihat

Avainsanat: arkihetkiä tyyli tori syödä slow raaka ostos opiskelija onni nuudeli nuorena muut maksaa lähiruoka luomu liha lapsi kustannus kokkaus keittiö kala food arki aine


blogivirta.fi