Tänään on 20.07.2019 07:58 ja nimipäiviään viettävät: Marketta, Maarit, Reetta, Reeta, Maaret, Margareeta, Margareta, Margit, Marit, Greta ja Gretel. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan:

Broileria ja kaurakastiketta

Julkaistu: · Päivitetty:

1 rasia broilerin maustamattomia broilerin "sisäfileitä" tai filepihvejä öljyä / voita paistamiseen suolaa pippuria currya paprikajauhetta kastikkeeksi  Suomalaista tai Luomu kaurajuomaa (esim. Juustoportti) Ohje: Sulata voi ja lisää öljy paistinpannulle. Nostele filepihvit pannulle, mausta ja paista niintä molemmin puolin noin 6-8 minuuttia. Lisää kypsien pihvien päälle kaurajuoma ja anna kiehua mutamia minuutteja, että maku tasoittuu. Tarjoile fileet perunan ja porkkanan tai riisi ja salaatin kera.

Avainsanat: rasia pippuri peruna paprikajauhe pannu paistaa ohje minuutti maku luomu kiehua file broileri anna suomiruokaa nopea maidoton laktoositon kauramaito kaurajuoma kastike kanalle helppo öljy voi suola sulata salaatti riisi


blogivirta.fi