Tänään on 16.07.2019 07:31 ja nimipäiviään viettävät: Reino ja Reinhold. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan:

Maidoton liha-makaronilaatikko

Julkaistu: · Päivitetty:

maidoton makaronilaatikko 5 - 7 dl makaronia 400g jauhelihaa 1 iso sipuli 1-2 tl suolaa 1 tl basilikaa tai currya 1/5 tl valkopippuria 1 tl paprikajauhetta 3 munaa 7 dl kaurajuomaa Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada makaronit ja jauheliha voideltuun vuokaan ja sekoita ne. Vatkaa kananmunat kaurajuomaan ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. Halutessasi voit paiston loppuvaiheessa ripotella vielä juustoraastetta paistoksen pinnalle, niin se saa kauniin värin.

Avainsanat: suola sipuli seos ruskistaa ripotella paprikajauhe pakkaus ohje muna makaronilaatikko maidoton liha kypsä kananmuna juustoraaste jauheliha iso dl basilika uuniruoka suomiruokaa makaroni liharuoka laktoositon kauramaito kaurajuoma väri vuoka voidella valkopippuri uuni tunti


blogivirta.fi