Tänään on 20.07.2019 08:02 ja nimipäiviään viettävät: Marketta, Maarit, Reetta, Reeta, Maaret, Margareeta, Margareta, Margit, Marit, Greta ja Gretel. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan:

Vispipuuro

Julkaistu: · Päivitetty:

vispipuuro Puolukka-omena vispipuuro 1 l   vettä 4 dl omena-puolukkahilloa 1,5 dl mannasuurinoita (0,5 dl sokeria) ripaus suolaa Kiehauta omena-puolukkahillo ja vesi. Lisää mannasuurimot vatkaten ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Mausta puuro suolalla ja sokerilla tarvittaessa. Jäähdytä puuro ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoile maidon tai kauramaidon kanssa. linkki:  Omena-puolukkahillo ohje Perinteinen puolukkavispipuuro 1 l   vettä 4 dl puolukoita 1,5 dl mannasuurinoita 1 dl sokeria ripaus suolaa Keitä marjoja vedessä noin 10 minuuttia. Lisää mannasuurimot vatkaten ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Mausta puuro suolalla ja sokerilla. Jäähdytä puuro ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoile maidon tai kauramaidon kanssa.

Avainsanat: mieto marja maito lämpö linkki kuohkea kiehauttaa jäähdytä dl vispipuuro puolukka omena-puolukkahillo maidoton kauramaito vesi sähkövatkain suola sokeri sekoittaen puuro puolukoita perinteinen omena ohje minuutti


blogivirta.fi