Tänään on 20.07.2019 23:19 ja nimipäiviään viettävät: Marketta, Maarit, Reetta, Reeta, Maaret, Margareeta, Margareta, Margit, Marit, Greta ja Gretel. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Rahkastan sua:

Mansikka-basilika nice cream

Julkaistu: · Päivitetty:

Oho hupsista, reilun vuoden tauko pääsi lipsahtamaan blogin kirjoittamisessa. Eihän sitä nyt aina voi ehtiä... Eilen oli ihana hellepäivä, joten illalla piti tietty saada vielä jätskiä. Tai oikeastaan nice creamia, joka on siis jäätelön terveellisempi serkku ja valmistetaan pakastetuista banaaneista (banana ice cream -> nice cream). Nice creamin perusta on jäisissä banaaneissa, lisäksi sekaan voi laittaa marjoja, hedelmiä ja mausteita omaan suuhun sopivasti. Aika usein teen niin, että pilkon banaanin valmiiksi ja jemmaan pakastimeen. Jätskihimon iskiessä voin napata banaanin suoraan pakastimesta eikä sen jäätymistä tarvitse odotella. Tähän versioon lisäsin mukaan tuoreita mansikoita ja basilikaa (jotka sopii muuten ihan älyttömän hyvin yhteen - kokeile vaikka!). Mansikka-basilika nice cream (Yhdelle) reilu kourallinen mansikoita 1 banaani (jäinen) n. 10 basilikanlehteä n. 1 dl nestettä (esim. mantelimaito) Koristeluun pellavansiemenrouhetta chia-siemeniä mansikoita basilikaa Tee näin: Surauta kaikki ainekset blenderissä sekaisin, asettele nätisti kulhoon (jos maltat) ja nauti.

Avainsanat: nice cream jälkiruoka voi valmistaa tietty teen tee tauko tarvita suu siemen serkku sekaisin saada pakastin odottaa neste nauttia napata mauste marja mansikka laittaa kulho kourallinen koristelu jäätelö ilta ihana ice hellepäivä hedelmiä ehtiä dl cream blogi basilika banaani aines aika


blogivirta.fi