Tänään on 15.10.2019 23:03 ja nimipäiviään viettävät: Helvi, Heta, Hedvig ja Hedda. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI
Molekyyligastronomia-blogi:

LEIPÄJUUSTOA

Julkaistu: · Päivitetty:

MG-klubi on vuosien varrella tehnyt lukuisia ansiokkaita (teoreettisia) sukelluksia maitoon.  Olemme muun muassa pohtineet maidon pohjaan palamista ja vaahdon syntyä, taikka miettineet, miten possetin ihana hyytelörakenne syntyy. Nyt sitten syyskuussa 2019 astelimme ryhmänä leipäjuustoon.  Asettelimme askeleemme tarkasti kimmoisiin, ehkä hieman tahmeisiin juustossa risteileviin kaseiiniköysiin, jotka olivat syntyneet, kun lämpimään maitoon lisäämämme juustonjuoksuttimen kymosiinientsyymi oli ensin […]

Avainsanat: pohja maitotuotteet syyskuu syntyä maito klubi ihana


blogivirta.fi