Tänään on 16.11.2018 05:39 ja nimipäiviään viettävät: Aarne, Aarno, Aarni, Arne, Arnold ja Arna. Käytämme EVÄSTEITÄ | MOBIILIVERSIO M.BLOGIVIRTA.FI

Hae blogeista

li-arrow.gif Hae uutisista sanalle dan koivulaakso


silvas -

P1: en utmattad, tårögd Silva från FM i våras då jag kom andra i Solo. Bilden får mig att minnas varför jag dansar och hur mycket jag älskar det. Jag hade dansat hela dan och när vi fick priserna i solo bröt jag ihop rusa ja till omklädningsrummet och grät hysteriskt, skrattade och blev kramad av alla i en halvtimme, det var en helt otroligt. Sen for vi till vårt hotellrum, drack skumppa ur pokalen och festade hela natten. Har alldrig varit så lycklig. Skall springa iväg till...


blogivirta.fi
Mervi's Book reviews -

The third and final book in the Gateways to Alissia fantasy series. I got an eARC from the publisher. Thanks! Publication year: 2018 February Format: ebook Publisher: Harper Voyager Impulse Page count: 352 on Goodreads A small amount of time has passed since the end of the previous book, the Island Deception. The stage magician […]


blogivirta.fi
Lukutunti -

"Kun Da Vinci -koodi kuohutti koko maailmaa, sen kirjoittaja Dan Brown pysyi vaiti. Hänellä oli salaisuus. Hän kirjoitti kuumeisesti uutta Robert Langdon -romaania, jonka sisällöstä on vaiettu viimeiseen saakka. Nyt salaisuudet on aika paljastaa. Kadonnut symboli, 2000-luvun menestyneimmän jännitysromaanin seuraaja on viimein täällä. Yksityislentokone laskeutuu Washingtoniin. Sen kyydissä on professori Robert Langdon, joka on kutsuttu juhlapuhujaksi kongressitaloon. Langdon ei...


blogivirta.fi
KaSil -

Normal 0 false false false IN X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Memilih Bisnis yang PASTI PROFIT di Era B isnis Digital. Dunia telah Berubah! Demikian pula cara-cara menghasilkan UANG, Tujuan bisnis adalah meraih Profit dan bisnis di era digital telah memberi kemudahan hanya dengan memanfaatkan Metode AMPUH google, maka bisnis Anda lebih pasti dalam menghasilkan PROFIT.  Sayangnya... jarang yang bisa melihatnya, kalau-pun sudah melihatnya mungkin tidak tau cara memulainya dll.    ...


blogivirta.fi
Naturaid Blog -

http://www.prometheus.fi/terveys/kole.htm Yllä olevasta linkistä löydät tieteellistä tutkimuspohjaa väittämälle, ettei kolestrolilla ole markkinoitua yhteyttä sydän- ja verisuonitauteihin kuten elintarviketeollisuus(LUE: margariiniteollisuus!) ja koululääketiede ovat 50-60 vuotta meille julistaneet. Lääkäri Antti Heikkilä ottaa askeleen vielä edemmäs ja esittää kirjoissaan väittämän, että elintarvike- ja lääketeollisuudella olisi samat omistajataustat. Siinä missä...


blogivirta.fi
Umpu -

Normal 0 false false false false IN X-NONE X-NONE LAPORAN RENCANA KERJA KKN TEMATIK 2013   Kampung Umpu Kencana,Kecamatan Blambangan Umpu, Kabupaten Way Kanan oleh : Agung Priyanto            1012011102 Agus Rantaujaya          0915021018 Ardi Pratama                1016011085 Budiniati                      1012011142 Dani Agus S                 0917011022 Devriyansyah Irwan     1011031003 Dian Santika...


blogivirta.fi
Urbaanielämää Pariisissa -

Okei, alla on aikamoinen kuvavyöry, be prepared. Saatiin kaverini Davidin kanssa kuningasidea viime lukukauden alussa: järjestetään laskettelureissu. Ajattelimme, että saamme varmasti parikymmentä ihmistä kasaan ja kivan diilin. Noh, parikymmentä ihmistä oli ehkä vuoden aliarviointi. Lähdimme reissuun kahdella bussilla, joissa oli yhteensä yhdeksänkymmentä ihmistä. Voi jestas. En kommentoi siitä sen enempää kuin, että EI ENÄÄ IKINÄ. Kuvat ovat ihan missä sattuu...


blogivirta.fi
Koti-isänä Kiinassa -

Puolet kiinalaisista kärsii huonosta ilmanlaadusta. Ilmanlaatu lähes puolessa Kiinan kaupungeissa, yli miljoonan asukkaan sellaisissa, on kohtalaisesti tai vakavasti saastunut. Kiinan valtion ympäristönsuojeluviraston tekemän tutkimuksen mukaan näyttää siltä, että ei hyvältä näytä. Kiina tutkiikin mahdollisuuksia aloittaa ilmanlaadun parantaminen yhdessä USA:n ja Euroopan Unionin kanssa. Tekemistä riittää, välillä täällä on ilma todella sakeaa. Aurinko saattaa paistaa...


blogivirta.fi
Nurotus -

February may be the shortest month, but that doesn't mean that Otoliths has to follow suit. Issue twelve, the southern summer issue, has just gone live, & it's as large as ever, with its usual wide-ranging selection of prose, poetry & things visual. Included in this issue are David-Baptiste Chirot, Denise Duhamel, Raymond Farr, J. S. Murnet, Tom Taylor, James Sanders, Martin Edmond, Kane X. Faucher, Andrew Taylor, Christopher Major, Forrest Roth, Cath Vidler, Angela Genusa, C.E. Chaffin, John...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Meski terlihat sangar di lapangan, bukan berarti para wanita ini kehilangan sisi feminim mereka. Mereka juga bisa tampil seksi dan menawan berbeda saat bertanding. bahkan kecantikan dan keseksian mereka membuat majalah dewasa dan olahraga tertarik untuk menjadikan model. Bukan sekedar pose saat berolahraga, namun berpose bugil layaknya model-model majalah dewasa. Penasaran seperti apa pose mereka? 1. Hope Solo Penjaga gawang tim nasional sepakbola Amerika ini terbilang berani untuk berpose...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Menyebut nama boyband atau girlband K-Pop, yang teringat selain kemampuan dance dan vokal mereka yang seimbang dan sama baiknya adalah jumlah member yang begitu banyak. Dengan member yang rata-rata di atas empat orang, sudah pasti jika kamu menyukai salah satu grup K-Pop, pasti ada satu sosok yang dianggap paling populer dan menjadi 'center' dari grup tersebut. Mereka yang menjadi 'center' Entah lantaran berwajah paling keren, bentuk tubuh terkeren, paling bersuara enak, paling berbakat, atau...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Semua orang tahu jika Jakarta adalah kota metropolitan yang paling ramai dan padat di Indonesia. Sebagai ibukota negara, aktifitas yang terjadi di Jakarta hampir tak pernah berhenti terjadi selama 24 jam. Namun seramai-ramainya kota Jakarta, banyak sekali cerita masyarakat yang misterius mengenai kota sejuta impian itu. Bahkan beberapa warga asli Jakarta percaya jika beberapa sudut kota Jakarta menyimpan cerita sosok hantu sehingga menjadikan lokasi itu angker. Terdengar tak percaya? Ya, itu...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Ada banyak arsitektur di dunia ini yang mengagumkan. Salah satunya kota yang berdiri di atas tebing. Tempat seperti ini mengundang sensasi bagi wisatawan yang berkunjung. Sebuah tempat yang membuat kita bisa melihat pemandangan yang jauh di batas cakrawala, atau melihat segala sesuatu begitu kecil yang jauh di bawah kaki kita. 1. Castellfollit de la Roca Castellfollit de la Roca dianggap sebagai salah satu desa yang paling indah di wilayah Catalonia di Spanyol. Desa ini dibangun di atas tebing...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Berikut adalah politisi perempuan yang kini tengah memegang puncak pimpinan tertinggi di negara mereka masing-masing. Park Geun-hye [Korea Selatan]: Perempuan berusia 61 tahun ini baru dilantik pada 25 Februari 2013 dan menjadi presiden ke-11 Korea Selatan. Angela Merkel [Jerman]:  Perdana Menteri Jerman sejak 22 November 2005 dan menjadi perempuan pertama yang menjabat posisi tersebut. Helle Thorning-Schmidt [Denmark]:  Thorning-Schmidt menjabat Perdana Menteri Denmark sejak 3 Oktober 2011...


blogivirta.fi
Somebody falls in love, somebody breaks a heart. -

Näin viimryönä hyvin todentunteisen unen, että olin unohtanut puhelimen ulkotakin taskuun ja laittanut takin pesukoneeseen. Aamulla hiki otsalla oli pakko etsiä heti puhelin kouraan - ettei se nyt vaan ole siellä pesukoneessa. Aamulla ajattelin etten varmana meikkaa tänään, mutta mieli muuttuikin Marina and the Diamondsia kuunnellessa. Mun tukka on taas kasvanut ihan hulluna, ja  tykkään näistä hirmu paljon! Pitäis tosin mennä kampaajalle. Juurikasvu hyppii vähän silmille...


blogivirta.fi
On Winning -

Can Boyd's principles be really implemented in business? Chet Richards talks about that in excellent article . This part: That is, if the employees didn’t commit to making the system work, it wouldn’t move at all. The Toyota Way is why they do it for Toyota and don’t for most other manufacturing companies. The other important point about the Toyota Way is that the system is always getting better at whatever it does. As one Toyota exec put it, whatever we do this year is baseline for next...


blogivirta.fi
Gastromaniat -

Valtavan hyvä suppisvuosi, ainakin viime viikkojen bloggauksista päätellen. Pääsin minäkin mukaan suppisten poimintaan ja kotiin vietävänä oli n. 7 litraa ruskeaa metsän herkkua. On se vaan ihana tunne: omat sienet odottamassa ehtoisen emännän/isännän valmistusta. Piirakan, kastikkeen ja pakastamisen lisäksi tein lopusta kahdesta litrasta suppilovahverohilloketta, jota voi käyttää esimerkiksi hirvipadan tai muiden tummien liharuokien lisäkkeenä.  Ohje on mukaelma Kotilieden...


blogivirta.fi
Gastromaniat -

Jotenkin pääsi livahtamaan ohi tämän kurkkurelissin postaus silloin, kun avomaakurkkujen aika oli parhaimmillaan ja Kulinaarimurujen Jaanan tavoin pohdin tohtiiko epäajankohtaisista asioista enää edes kirjoittaa? Päätin, että kyllä tohtii jos hauskaa ja hyvää on tehty, niin jaetaan se kaikelle kansalle! :) Viimeisin innovaatio muuten oli laittaa tätä etikkaisen makeaa relissiä lämpimien juusto-kinkku-sipuli-ruisleipien päälle. Hyvää!  Kurkkurelissi (n. 6 dl) (ohje...


blogivirta.fi
Theodor -

Olen aina ollut varsin suoraviivaisen musiikin ystävä. Mielestäni 2,5 minuuttia on vallan sopiva kappaleen pituus. Jossain vaiheessa tosin lankesin Yes in ja Emerson Lake & Palmer in kaltaisiin progemastodontteihin. Kyllä niitä vieläkin tulee silloin tällöin kuunneltua. Esittelen tässä kuitenkin toisenlaisen harha-askeleeni rock-establishmentista. Se on viehtymys elokuvamusiikkiin. Harrastus lähti liikkeelle Bond -soundtrackeista sekä sai sytytysmateriaalia alitajunnassani pitkään...


blogivirta.fi
Breathe fashion -

Hee lieve followers (: Ik heb al heel lang niet meer gepost ! *shame on me* Ik shop de laatste tijd niet, en ik heb ook geen interessante dingen of producten om iets over te vertellen . En de makkelijke manier voor een nieuwe post is dus een tag ! Sommige mensen houden van Tags, sommige niet. Voor de mensen die er niet van houden, ik beloof dat er binnekort een ander soort post zal komen ! In deze tag krijg je een lijst met 99 dingen, en je kunt aanvinken/aankruisen etc. Wat jij hebt gedaan! Zo...


blogivirta.fi



Breathe fashion -

Hello everyone. Ik ben weer Terug van vakantie, heb echt een hele leuke week gehad! Niet erg veel zon, maar toch wel een beetje bruin geworden (: Er komt nog wel een post over mijn vakantie. Ik ben Getagd door Minke. Dankjewel lieve Minke! Ik ken haar al een tijdje, en toen ik haar blog las besloot in zelf ook te gaan bloggen. Dus zij is eigenlijk mijn inspiratie geweest ! Haar blog is echt geweldig, dus check it out!  Regels: - Bedank de persoon van wie je deze tag hebt gekregen. - Maak een...


blogivirta.fi
Norpan sekoitus -

Game Online Terbaik dari Indonesia Berikut  game online  terbaik di Indonesia yang pantas Anda coba : DotA ( Warcraft ) DotA yang sebenarnya merupakan kependekan dari “Defense of the Ancients” ini adalah custom scenario dari Warcraft III:The Frozen Throne yang berdasarkan map “Aeon of Strife”-nya Starcraft. DotA sendiri merupakan salah satu free and unofficial dalam game Warcraft III. Counter-Strike Counter-Strike adalah permainan video tembak-menembak orang-pertama yang merupakan...


blogivirta.fi
Norpan sekoitus -

1. POINT BLANK point blank adalah game online first shooting person yang paling banyak digunakan oleh kalangan remaja maupun yang udah dewasa.. tampilan grafik yang baik, dan kontrol game yang bagus membuat game ini sangat diminati banyak orang. tak heran jika setiap ke game online selalu saja PB yang dimainkan dan diomongin orang2... 2. luna online game imut dan chiby ini merupakan game yang cocok untuk para remaja yang ingin mencari pasangan, misalnya saja seperti fb dan YM, luna online hanya...


blogivirta.fi
Tohtori Murken kootut tauot -

Ons weekendje Luik zit er op. Veel wandelen, onderweg nu en dan stoppen om van het vele lekkers te proeven dat Luik te bieden heeft. Marc Wallican maakte een mooie reportage van ons weekendje Luik. Klik hier voor de foto's


blogivirta.fi
Tohtori Murken kootut tauot -

Het valt me de laatste tijd meer en meer op dat in de media gewone gebeurtenissen tot ongelooflijke evenementen gebombardeerd worden. De voorbije jaren was dit ook zo maar nu staat er blijkbaar geen enkele rem meer op. De aandacht die Rundskop kreeg in de media was er toch ver over. Ik heb de film gezien en vond hem goed tot zeer goed maar geen absolute topfilm. En iedereen op het scherm maar slijmen n.a.v de Oscarverkiezing … zum kotzen. Ik was blij eens een kritische noot te lezen van Robbe...


blogivirta.fi
Tohtori Murken kootut tauot -

Er zijn reeds 40 teams ingeschreven. Er is nog plaats voor max. 15 teams. Ben je nog niet ingeschreven, zie onderstaande post Volgende teams zijn reeds ingeschreven : de Grootgeschapenen, Café Moustache, Lambiorix, de Durango's, Bald and beautiful, Fuck the rainbow, Alcalde, Geslegen hond, de Steys, Willy's wizzards, Katia Vanheule, The Horn Brothers, Raspoetin, RWDM, Prins Albert, de Kichelbellies, Jumping Jack Flash, de Mosselplukkers, de Aquaholics, Heavens Door, Bijou, Willy's en minetten...


blogivirta.fi
Tohtori Murken kootut tauot -

Deze morgen kreeg ik onderstaande email binnen. Ik had 550.000 pond gewonnen en alsof dat niet genoeg was, kreeg ik daarenboven nog een laptop :-) Maar ik moest lachen met de google-vertaling van het Engels naar het Nederlands. Voor het Engelse woord 'occupation' hadden ze 'bezetting' gekozen ipv 'job'. Geachte / mevrouw Unilever bedrijf is verheugd aan te kondigen aan u dat uw e-mail adres heeft gewonnen u 550.000 pond en een laptop in de Unilever Award,Azië. Voor het ontvangen van je prijs...


blogivirta.fi
Norpan sekoitus -

software dan games cracked yang patut anda coba!!!!! kali ini saya akan membagikan link untuk download software dan game gratisan buat anda. silahkan di download software yang akan membuat komputer anda bergoyang, bergetar dan tentunya saja aman. 1. ALLPLAYER hehe... ini dia software perfecto!! cuz bisa memainkan all formats video!! dan juga bisa memainkan music, dan tentu saja fitur auto download video maupun music.!!! wanna try?? klik disini! 2. dead frontier ini dia game arcade yang...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Kamu suka nonton film? Pasti doyan nonton film horor kan walaupun cuma nungguin Nikita Mirzani sama Tera Patrick muncul sekilas di film. Nah, kamu yang suka nonton film horror/thriller Hollywood pasti nggak asing sama adegan-adegan yang bikin gregetan penontonnya. Apalagi pas tokohnya dikejar-kejar pembunuh atau mahluk ajaib lainnya. Rasanya antara skripnya suka terlalu polos atau aktrisnya suka cari perhatian penonton aja. Apa aja contohnya? 1. Dikejar pembunuh, malah lari menjauh dari...


blogivirta.fi
TilkkuSatu -

Kelabang atau Lipan (bahasa Inggris: centipede) merupakan hewan arthropoda yang tergolong dari kelas Chilopoda dan upafilum Myriapoda. Kelabang adalah hewan metameric yang memiliki sepasang kaki di setiap ruas tubuhnya. Hewan ini termasuk hewan yang berbisa, dan termasuk hewan nokturnal.. 1. Lipan GALAPAGOS Scolopendra galapagoensis (lipan raksasa Galapagos) yang terbesar adalah 30-40cm panjang 44-46cm Habibat penyebaran : di Kepulauan Galapagos Island Santa Cruz, di daerah pesisir Ekuador...


blogivirta.fi



« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 14 15 Seuraava »